Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én arrol a kékröl beszélek!! levolt rola irva pár adat!!! kb egy ilyen fél oldalt foglalt el a hirdetés!!
Én már láttam előtte a használtautón, és meg is lepődtem, hogy miért ilyen olcsó. Megvan még?
helosztok. mi a vélemény arrol a pitbike-rol ami bevolt a forumra linkelve???az a 100ezres!!
A dzsózíí reklámoz valami jót, ahol az ő SP-je volt, de nem tom milyen olcsó lehet. Kérdezd tőle!
Tud valaki egy jó 2t szervízt bp-n?
Érdekes inkább mint szép.
Nagyon hasonlit a yamahára.
azért ez a honapokig erös...1-2hét alatt megjön...
wow...non szép
Pont ezért gondolkodom én is rajta, mert amúgy lehet jó kis gép, de nem egy elterjedt verzió.És arról nem is beszélve, hogy ha beüt a ménkő, ami egy 10éves motornál természetes ,akkor hónapokig csak porosodjon....mert jön a hajóval a cucc qrva drágán
Amúgy van most egy rendszámmal, 96 os 410körül..abból lenne mondjuk 380körül ,de akkor inkább koplalok, és kivárok egy klx250et.Az már sokszor bizonyított!
ott azz 1 pont én tegnap olvastam ugyan ezt mondtam... max funbike a DT/WR200hoz azért szerintem nem sok minden más+alap alkatrészek vannak hozzá....fékcucc,szimmeringek,dugo...blokkot biztosan cumibb alkatrészezni...
huu......aztakurava!!!nem szar....
ez ilyen supermoto/naked keverék... de szép
Ezek hülyék, ez nem SM, max funbike
...megmondom őszintén ....a DT 200 WR...és a WR200...kőzt nem tudom mi a kűlőmbség....de bisztos van....
apró kűlőmbségeket szemmel is láthatunk(ez az nem ugyan ott van meg ilyenek) de nem tudom.....szerintem a WR200 az európai piacra szánt változat....passz....

alkatrészre meg annyit.....persze mindenhez van...de egy belpiacos motor az mindig szopás......
jó kis moci. alkatrész nem tom van e hozzá.. a dt topicban kell érdeklődni
Hamár itt DT-tek. Van egy kérdésem: csereszabatosak az 50- 80- 125-ös hengerszettek? Pl lehet egy 50-esből 80-ast csinálni esetleg forditva?
Egyébként én a Kawáról tudom hogy ma már mindenhez mindent meg lehet rendelni, csak idő kérdése hogy ideérjen.
én is filoztam 1 DT/WR200 on...van pár db...www.motor.hu www.hasznaltmotorok.hu hogy érdemes e alkatrész szempontjábol valszeg rendelésre van hozzá cucc...bocs hogy bele vauztam
The Best Dirt Bike ever!!.......a japcsik igy jellemezték
...hát túlsokat nem......belpiacos!!! 91-97.-ig gyártották......állítólag nagyon fasza.....
pontos tipusa Yamaha DT 200 WR 3xp........de ha arra vagy kiváncsi hogy érdemes-e??
szerintem nem.....belpiacos....azt se hiszem hogy van az országba...de ha még is nem sok....
de az alkatrésszel lenne bajod...bár mondjuk lehet hogy konpatibilis ??...fene tudja lutri...
Oks
A Thunderace topicban kérdeztem Pohit , de más is megmondhatja: a saját szölőhegyemen ahol nincs szölö csinálhatok egy krosszpályát, 2600nm elég nagy???? Van rajta lankás meg lejtős rész is.
bázze...no mind1..majd ha kész a mocim elmegyünk egy körre..ugy is itt lax a közelba
na megyek mert kicsöngettek
csácsá
Igen, sajna most megyek vidékre, pedig mehettünk volna. Legközelebb..
Bár mostanában nem nagyon lesz szerintem tesztnap, csak picsa hideg. De ha legközelebb nincs autó, szóljatok, azt lecsúszhatunk bárhova.
theo
a te verdáddal nemtudunk lemenni?
csak én mennék akkor mert haverom befarsult...benyát fizetnék
vagy te most mész vidékre?