bazz
elolvastam a hozászólásokat kb3 oldalt..de kb aztse tudom mit olvastam...annyira emléxem hogy csanaki mondta hogy vegyé yamit...
kicsit befáradtam...7 től gyurtunk 8 ig...aztán az ifivel jáccottunk...fél 10 ig..
csanaki..majd valamikor elnéznék felétek mocival...de valahol kéne talizni emrt tuti nem találok oda hozzátok
"A rendőrök azt remélik, hogy ha a motorosok látják, hogy ők is 40-50 lóerős gépeken ülnek, nem vitatkoznak. " Egy S drz gyári gumival egy jó 250etkó szintje , ettől biztosan berezelnek mjad a fiuk
Lehet a kis szimósokat megfogják vele, de nagy haalt nem ihnném ,hogy fognának vele, amig ilyen takony gumikkal mennek majd!
nekem alap hogy ha ismerem ha nem, ha bajban van segitek, ha valakit látok a motorrol leszálva és vmit nagyon néz, megkérdezem segithetek-e....ugygondolom ő is motoros simsontol a yamaháig öregtől újjig de én azt remélem hogyha egyszer én leszek bajba nekem is segitenek!
Dani, majd megbeszéljük a segítséget, még azt is vállaljuk hogy kapsz kölcsön ásót...
Ja meg ha nem ismerössel mész akkor úgyse segítenek.
Haver elesett hétvégén egy körforgalomba bevágott elé valaki, pedig pont véletlenül tényleg szabályosan ment.
Elset jó bebaszta a fejét a padkába, térdére ráesett a motor.
Aki bevágott elé persze nem állt meg, akik mögötte jöttek részvétük jeléül meg nem mentek át rajta hanem csak kikerülték.
Eddig sajna elég sokszor(legtöbbszőr) egyedül motoroztam és ha esel az elég gáz tud lenni.
Egyszer mentem egy meredek oldalon még a simonnal és leszakadt kivűlről biztos poén volt
amúgy igaza van huskynak és sokszor fetrengtem egyedül aztán gondolkodtam h felkeljek v szenvedjek még 1 kcisit míg vki megtalál? na meg sokszor toltam...
elolvastam a hozászólásokat kb3 oldalt..de kb aztse tudom mit olvastam...annyira emléxem hogy csanaki mondta hogy vegyé yamit...
kicsit befáradtam...7 től gyurtunk 8 ig...aztán az ifivel jáccottunk...fél 10 ig..
csanaki..majd valamikor elnéznék felétek mocival...de valahol kéne talizni emrt tuti nem találok oda hozzátok