Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na okosok...akkor milyen olajat vegyek a blokkba? olyat mondjatok ami van az olajshopban néztem a castrol r4et jó az?
drz mióta crossmotor?
nemtom megnézni a videót
bazz előbb tanuljanak meg motorozni ezek a hülyék...
a másik meg hogy mi a szart akarnak S drz vel a terepen?
www.online.rtlklub.hu/hirek/ha...
Kiprobálnám mitt tudnak O16] [O16
Yo man?mert 250 is cool
nonono....505ös kell
sziasztok en a 250re tippelnek
Sziasztok srácok! ...nya felkerestem egy másik dekoros gyereket,kíváncsi lexem mien árat mondd a matricára....nya de most léptem mert a pda-elcsesződött...viszem javítattni.Széles utat...by
Na iskolába van mindenki? .Erre mifelénk nagyon ramaty idö van szakad az esö
Van pesten aki hütőjavítással foglalkozik! Az RM emen faszán megcsinálták
Spy 14 nelégy hüllö már megmontam egyszer már hogy milyet vegyél nem .Castrol 10-40 az fasza belle .Az elég jó áron van.
hali theograf
mindenféleképpen fogok..csak még kérdéses hogy hol
mert ahoz hogy tömegsportban tudjak menni éshogy midnenhol ottlegyek..az egy szezonba legalább 200 ropi..ami kb gecisok...
nos vagy ez lesz vagy csak olyan versenyeken fogok menni ami nema világ végén van és nem kell hozá licence..csak nevezési dijat kiperkálom és llhatok is a rajtgéphez...mert ilyen is van
szal még nemtom mi lesz...
de verseny mindenféleképpen lesz
na léptem suliba mert 8:05 re kell bentlennem...most van 7:27 és a 3. kerben vagyok kaszáson...
na nekem meg a 7. kerbe kell bemennem a szövetség utcába 38 perc alatt...
a 39es hévet fogom elérni...szal esélystelen hogy beérjek..
csőőő
Már csak egy arrow dob kéne neked
Száraz adatok, nem érnek semmit.
Én még a simsonom közelébe se vittem molos cuccot.
Wazz ezt rendesen meggyűrted
Csao Csanaki!

Az én hűtőmet is meg tudnád javíttatni?
Itt van képbe
Bocs szar a link
Itt a linklink
Ez a bigyó azér van hogy a tanksapkán azt a hosszu csövet helyettesítse??Gondolom azér hogy ne zavarjon meg így praktikusabb
Nah itt egy száraz tények: A sok utálom a MOLt, mert tul olcsó ,és nehogy már beöntsem a motoromba

A spy által vett olaj paraméterei a következők: MOL ATF
GM Dexron-IID Ford Mercon Allison C-4 MAN 339 Type D Voiht Turbo List 55.6335.32

Egy két márkásabb olaj a piacon:
Igol
ALLISON C4 GENERAL MOTORS DEXRON III FORD MERCON M 940704 MERCEDES p236.1 és p236.5 ZF

Liqui Moly
Voith 55.6335.32 Dexron D Mercedes 236.6
Ford M2C-166 H, Opel GM-Dexron
Allison C4 MAN 339-D

Mobil
Ford Mercon M931220 GM Dexron III G-34075 Allison C4 Voith G607

Tehát levonva a konzekvenciát a MOLos olaj ugyanazt a teljesítményt nyujta kevesebb pénzért!Ezzel nem azt mondom, h isten csak, hogy mielőtt valaki a föld alá hordja cefrének, nézzen körbe ,mit is mond....Amúgy meg ha tehetem én is márkásabbat vennék, (pl motorolajból megvenném az R2öt), de ez szerintem megfelelő a váltóba!
ezek közül??
Nah ki melyiket választaná??
gyönyörűű az az yz
azé mr 2T se rossz