Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na
www.gumaker.hu/minta.php?pictu... name=K%2060R&details=120/90-17130/80-17140/80-174,60-17110/80 -18120/80-18140/80-184,00-18
Nem, az bridzs.
Ilyen is van 1 pár: www.gumaker.hu/minta.php?pictu...

De most ilyen van rajta(műszakira készülvén):http://www.gumaker.hu/minta.php?picture=k60rx.jpg& name=K%2060R&details=120/90-17130/80-17140/80-174,60-17110/80 -18120/80-18140/80-184,00-18
Ez érdekes mert ami az olasshopban 3 az itt nálunk a castrolnál 2.5
a VOR az italy
hat en a képen mellékelt olajat tudnám ajánlani
nem az idövel van baj meg a kevel,csak már idegesit
gero te azt az igolt vagy micsodát ott vetted,annál a lovas szobornál lévö boltnál nem??ahogy a biroságnál elkanyarodok balra és nem megyek le a mc donalds felé hanem egyenesen???
annak mi a pontos tipusa???
az olajshopon 2900körül van 1ébként.csak azér tmert amikor vettem egy iylen kereskedésbe olajat akkor 1,5annyiba került(castrol r2) mint pl. az olajshopon ahol már 10litert llerendeltem és már múlt hónapba megjött no szállítási költséggel.Sztem ha ráérsz meg épp vaterodéknak is kell olaj mert monnyuk az autótok pl .eg yvolkswagen és újabb akko raz is eszi az olajat cask nem olyan mennyiségeb nmitn egy2T Sztem akkor egybe rendeljed meg ha nicns időd avyg kedved stb. elmenni az olajért
Castrol márkakereskedésben mindig sokkal olcsobb.
3 ropit akartam írni
de vicces
Én REpsol-t tettem a váltóba nekem bevált, és asszem 2 ropinál nem volt több .
add el a mocid és lesz pénzed olajra
hát én most ilyen 4-5ezres olajat nem veszek nem azért mert sajnálom bele hanem mert 3ezer forintnál több pénzem most egy forintal sincs akkor inkább várok mig lesz kess
theograf, te ilyen gumival mesz, ami a kepen is van?
az enyém is , de mit hallani jó motor?
Én nemtom, csak tipp
HAlii!!

Én múlt hétvégén cseréltem le az olajat castrolra.Ezt szerelőm(ismerős) barátja hozta aki a yamahánál dolgozik mint szerelő.Hát hallottam már rosszart róla itt a fórumba hog ytruyi meg szar az állaga.
nekem negyed ór amúlvabeállt és vajpuhán jár a váltóm.Én eddi gmeg vagyo jvele elégedve és nem híg de nem is tömény szte mpont jó.2900körül hozta meg nekem.Ze nme kiskereskedői ár
arra még számíts pár ezreset
nem amerikai?
A VOR meg olasz, nem?
faszom kivan má..egy pontos márkát és tipust akkor mondjon már valaki?
akkor holnap vissza viszem ezt a rákot és veszek másikat
Estét, nyakat!

Baszod, enyémmel mehettünk volna, de úgy tűnik, hogy vasárnap gyitynyuvágásba kell mennem falura nagymamihoz.

Tényleg figyu már: Most benne vagy ebben a motorcsereberében. Azt már végleg eldöntötted, hogy megy a jézé? Csak mert ez tuti frankó lesz, megbízható, meg minden. Ha újba számoltatnád, akkor az zsír, de lehet, hogy a használt 4T-t pont úgy kapod meg, hogy rögtön belemegy a zsé. Persze, mondhatja az eladó, hogy még csak 20 óra van benne meg minden, de izéé... ecet. Ki hisz manapság ezeknek?
Idény közben meg nincs sok szarakodás, hogy majd két hét múlva lesz pénzem szervizre, mert a motor az meg tegnapra kellene.

Szal csak úgy érdekel, hogy a tuti gép helyett megkockáztatod a másikat?
Elmondom neked még simsonba sem.
mol-os olajat simsonon vagy mz-n kivül másba nem tennék
miert nem veszel bele valami normális olajat vagy 2500 körül
A helyedben a molnak a közelébe nem mennék.
Én nem teszem az biztos.