Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jol van del györgy...
okéjs...Siki én azért mondtam h nem mondok semm...mert csin..is
na te meg olyan idős vagy,...
jó sértődjél már meg....
azért szar egyedűl menni mert bármikor beüthet a baj!!!....pláne ha néha húzod egy kicsit.....elcseszel valamit .....baszhatod.....sok ilyen szitut tudnék mesélni....akár velem akár az ismerőseimmel......rendes túrát....csak csapattal szabad.....vigyázni soseárt!!!!!!!
siklósi vazze nem siklós....
siklós áron...még kcisi vagy
nem is mondani kell
Oksi köszike .De ez engem kicsit elszomorit lehet hogy azért mert szar az idö meg ilyesmi.De majd ha kitavaszodik akkor illa berek ná..................................
xlzx...erre inkább nem mondok semmit...
miaz laci?nem vok én senki Urnője ...csk elmondtam a véleményemet
hát ja csatlakozom.Föleg ha motoron is van az
azért 1 jó kis orgazmus felül múlja.... erős nyakat
Hu de pontos igenis úrnőm .Köszönöm a határozot válaszod
Hééé srácok nehogy már feladjátok,mert nincs kivel zugatni!Ez nem erről szól....figyi én is sokszor magam menek...mivel mindenkinek nagyobb+gyorsabb a verdája+sport...utálom h folyton lemaradok...de mindíg megvárnak De akkor is jól érzem magam...és ezt a mocc-os érzést semmi nem tudja felülmulni...legalább is én így vok ezzel az életérzéssel...nem tudnék lemondani róla...és ha meg ugy van felülök és goooo...egyedül a határba...közúton...hegyekben...stb....Szoval legyetek már férfiak és álljatok a sarkatokra...
Igen gyakorlok a fasz pályámon .Rendesek vagytok
egy "a" betű kimaradt valahol nem? így kicsit mást értek benne
nálam is ugyan ez a helyzet laci sajna senki sincs akivel tudnék egy igazán jot motorozni
mindig egyedül megyek,de attol még nem fogom abba hagyni,ESZEMBEN SINCS és ez szerintem VERD KI A FEJEDBÖL hogy eladod hülyeség majd lesz valaki akivel mehecc,addig meg gyakorolsz a fasz pályádon
ne hülyéskedj...
hát szerintem nem lehet feladni, föleg hogy neked már nagyon sok van benne....
csak találsz valakit aki motorozik, ha nem a ti falutokba/városotokba akkor valahol a környező településen....endurozni se endurozik senki?
Már komolyan nem tudom.De egyedül kurva szar.Legaláb lennének itt is motoros rendörök azok legaláb edzésbe tartanának
vazze ezért építed a pályát????? ne bolondulj meg!!!
???és a motorozást is feladnád?
hát ha olyat akarsz amit neked kell vinni, van egy romet pony-m is....igaz többet ér nekem mint amenyit más fizetne, de egy cr csere esetleg érdekelne...
de ott előfordult hogy kicsit ő vitt engem aztán csere....