Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

evenx azt mondta a márka mindegy csak a lényeg az,hogy ATF legyen,most akkor szar a MOLOS ATF???
mert a molossal mi a baj??
hja az tuti de nem csuszik...
akkor talán ijen fajta lenne?
Ha el lenne kopva csúszna szerintem.

nemtok smit

de én ma olyat tapasztaltam h binditottam a mocit melegitettem mentem egy karikát az utcába viszajöttem leállitottam
bejöttem inin visszamentem beindit lerak egybe és akkorát ugrott mint a kurvaanya...aztán le is állt.. talán hidegen nem emelne a kuplung vagymi?
lehet h lamellákat kell cserélnem? ja de aztán már nem csinált ijet... meg kint fog a kuplung nagyon ..nemtom igy elmagyarázni de elég kint és hirtelen..szal szerintem el van kopva a lamella az összes...
majd télen megcsinálom... ha az a baja
én biztos nem tennék bele molos olajat
amugy még nem hallottam róla
nekem igol váltoolaj van
a váltóba vettem ATF-et MOLOS,és azrrol kérdeztem a vélemnyéneket
ja értem...
pff jo az nem?
szasz man
nemmég de mért?

bika? vagy mi?
na mentem edzésre
10:15 felé leszek
csácsá
ja ezé kérdeztem én is gerlét hogy ment e már vele..
mert télleg nem egy kezdő motor...
a rmz250 től nem sokkal maradna le...
130km
de a crf 250x nem egy tipikus kezdő motor...szerintem azzal sokan kibékülnének innen... na meg magaságra sem jó egy alacsonyabb hölgynek
milyen messze van Bp pannonhalma???
én inkább a női enduróra egy kondért meg egy fakanalat ajánlanék, hogy ha hazaérek motorozásbol legyen mit ennem........
najo azért én is elbírnám viselni ha megkérne egy csaj enduros hogy vigyem el "motorozni" az erdőbe, hogy el ne tévedjen
gerle
mentél már crf250x el?
sechro=sherco
irta vki h nöi endurot akar.. én 250 es 4T t ajánlok neki crf 250x wr 250f ....

ez a sechro (rem jol irtam ) ojan husky és husa ötvözet lehet igy blokk forma alapján
milyen olajról??
ez nem jo hir
japán motor powaaaaaa
kurva gecibe má...haverom nem akar az ő kocsijával lemenni mert hülye...szülei mennek el azé övékével se tudunk..bratyóm meg nem akar lejönni..szal ugynézki hogy semmi se lesz belőle..kapják beeeee
sajnos ehhez nem tudok hoza szolni de remelem jo lesz mocid
én itt vagyok
a mociban uj menetet kell vágni alul ahol leengedme az oilt az olajrol vélemény?