de én ma olyat tapasztaltam h binditottam a mocit melegitettem mentem egy karikát az utcába viszajöttem leállitottam
bejöttem inin visszamentem beindit lerak egybe és akkorát ugrott mint a kurvaanya...aztán le is állt.. talán hidegen nem emelne a kuplung vagymi?
lehet h lamellákat kell cserélnem? ja de aztán már nem csinált ijet... meg kint fog a kuplung nagyon ..nemtom igy elmagyarázni de elég kint és hirtelen..szal szerintem el van kopva a lamella az összes...
majd télen megcsinálom... ha az a baja
én inkább a női enduróra egy kondért meg egy fakanalat ajánlanék, hogy ha hazaérek motorozásbol legyen mit ennem........
najo azért én is elbírnám viselni ha megkérne egy csaj enduros hogy vigyem el "motorozni" az erdőbe, hogy el ne tévedjen
kurva gecibe má...haverom nem akar az ő kocsijával lemenni mert hülye...szülei mennek el azé övékével se tudunk..bratyóm meg nem akar lejönni..szal ugynézki hogy semmi se lesz belőle..kapják beeeee
akkor talán ijen fajta lenne?
nemtok smit
de én ma olyat tapasztaltam h binditottam a mocit melegitettem mentem egy karikát az utcába viszajöttem leállitottam
bejöttem inin visszamentem beindit lerak egybe és akkorát ugrott mint a kurvaanya...aztán le is állt.. talán hidegen nem emelne a kuplung vagymi?
lehet h lamellákat kell cserélnem? ja de aztán már nem csinált ijet... meg kint fog a kuplung nagyon ..nemtom igy elmagyarázni de elég kint és hirtelen..szal szerintem el van kopva a lamella az összes...
majd télen megcsinálom... ha az a baja
amugy még nem hallottam róla
nekem igol váltoolaj van
pff jo az nem?
bika? vagy mi?
10:15 felé leszek
csácsá
mert télleg nem egy kezdő motor...
a rmz250 től nem sokkal maradna le...
najo azért én is elbírnám viselni ha megkérne egy csaj enduros hogy vigyem el "motorozni" az erdőbe, hogy el ne tévedjen
mentél már crf250x el?
ez a sechro (rem jol irtam ) ojan husky és husa ötvözet lehet igy blokk forma alapján
a mociban uj menetet kell vágni alul ahol leengedme az oilt az olajrol vélemény?