Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na csak azért mondom mert megfordult a fejembe hogy eladom a motort.Mert itt mindenki pöcs erre felénk senki nem motorozik.
Jaja sikikém gondolkoztam rajta hogy cserélek most már mert unom hogy a motor visz engem nem én a motort
nagyon sokat fiatalit rajta ez az idom.....hát nem tudom 300körül?
jaaaa nem is, talán megérné neked egy csere egy nagyon fasza 80as DT-re...
mikori? eskü azt se tudom megállapítani hogy mikor? 95?96?
bakker ha 5el mész akkor 5km lesz egy üzemora ha 200al akkor meg 200km lesz egy üzemora
Az én mocim menyit ér szerintetek?A cr
kösz hogy szoltál!
Siki videómnál 1 érdeklődő a Yamahádra
nem km ben mérik...
de ugye nem kérdezed komolyan....szar vagyok matekbol de azt hogy hány km az igen csak sebesség függő szerény véleményem szerint...
öreg, lejjeb már kifejtették
jah haveromék bringás pályát építettek és ingyen volt nekik a trakesz... van 1 ismerősöm akik ezzel foglalkoznak és ingyen és bérmentve kijön segíteni...
1 üzemóra hány km?
jaja....de amugy ha öszefognánk 10en vörösváriak akkor 2hétvége alatt ösze lehetne hozni a pályát elég faszára..igy hogy 2en csináltuk már élvezhető!
Jo mi meférdemelt pihenésünket végeztük
A legkönyeb asztmondani hogy mi kell igaza van sikinek.Aszthiszem mindenki tudja mi kell egy pálya épitéshez "pénz nagyon sok pénz"
Királyul támasztjátok a vasvellát
tudok ilyet olcsobban is...de anyit se ér...
ilyen volt asztán ilyen lett nagyon sokat dollgoztunk rajta kézel is meg gépel is nekem is van gépem meg béreltem is gépet.
neeee
ezt a szó öszetételt hogy: bobcat kéne(bazmeg) ne mond mert vagy elönt az ideg vagy röhögő görcsöt kapok....hangulat függő.... Laci tudja miért...
elég gány...

siki: bobcat kéne, kézzel elég sokáig tart. felénk i s géppel nyomják
www.hasznaltauto.hu/kereso1.au...
ki hallott már erröl a márkárol?