Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia
nagyon szépen megkérlek hogy ne nyomorékozz senkit innen.....edig sem volt szokás...
kurávra nem lehet azt megmondani hogy hány üzemora hány km...és nem tudod azt sem kiszámolni hogy 200km az hány üzemóra....ha az ismerősöd mondta hogy 100üzemora van benne és 200km akkor kurva jo, de atol ez máshol még nem igaz....
nem a Kossuth Tér 1. ott van ez a szokás bevéve
Most akkor óránként 2 km-ment vele?
Az egész jó
vegyél vissza!! ez egy forum
te is te nyomorék spy hát zet mondta a csávó
nem érrted
kezdek bepöccenni én is
Az ismerősöm mondta te nyomorék hogy a quadjában ennyi Km van!
jah hát te már nagyon vágod az ü.orákat
Nagyon bele kéne húzzál.
Tőlem kaptál kettőt is cserébe keress nekem egy budapesti 2t motorszervízt.
Csá mindenkinek!De a yamaha akkor a legjobb csanaki a 3 közül de még több ember véleményét is megkérdezem!
Szeretném ha segítenétek hogy a Suzuki RM85 Honda CR85R/RB Yamaha YZ85/LW vagy a Kawasaki KX85!
Istenem! én egy igen jámbor fasz vagyok, de neked sikerülni fog felboszantani!
hogy számoltad ki hogy 100üzemóra 200km-óra tudjuk hogy mikor emnyivel ment?
De én úgy értettem zt az üzemórást hogy hogy ha van egy motorban 20 üzemóra hány km mert az isemerősömnek van egy quad és azt mondta 100 üzem óra van benne az 200 km!
helyes!
HUSKYYYYYYY, a képeid közt ahol az "erdő" van aláírva, az nem itt solymár felé van? rohadt ismerős az a rész...
kettővel is
jolvan fönök, de ha nyersz akkor jösz egy CRM tanknyi benzinnel
Nyakat!

Egy kis segítséget szeretnék mindenkitől kérni. Csak 1 perc.

Velentkeztem a Pimp My Ride újabb magyar verziójára, aminek most a Sakálcar a címe. Az autókat/tulajokat netes szavazással lehet továbbjuttatni az első körből, és ehhez sok-sok szavazatra lesz szükségem.

Tehát az kérem, hogy szavazzatok rám, hogy továbbjuthassak!

Csak annyit kell tenni, hogy a www.sakalcar.hu/theo linkre kattintva regisztrálod magad, majd utána a linkkel visszamégy az oldalra, és a jelszavaddal meg a felhasználó neveddel szavazol.
Kösziiiiiii
jaja, második motornak, szórakozni arra jó.
én is hülyeségnek tartom...egy olyat elfogadnék mint Stanadaré de azt is a CRM mellé inkább....
Szevasztok. sztem nagy ökörség ha pitet vesz, de ő tudja. tuti megfogja bánni.
lécci ne bizonytalanítsad el!
azt még szerintem ö sem tudja
akkor most zsebmotor mellet döntöttél?
tegnap beszéltem az eladoval..tuti h van még..
amugy sztem több van neki meg ha kell hoznak be!!
Én is arról beszélek, de már szerintem el is vitték, mert le van véve a hirdetés. Annyiért olcsó volt.
huhhh de király volt menni megizzadtam