Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez pölö faja, csak nincs rencám, de biztos 36 lovas. Gondolom le lett fékpadon mérve, meg minden
már csak annyi maradt belőle
Szeva!

Meg vagyok vele elégedve, de nem vele melózok. Most nem is vele járok dolgozni, mert elfogyott a műszaki, és nem sok időm van megcsinálni. Oda meg nem adom senkinek, mert az egyik autómat múltkor odaadtam leműszakiztatni, és megölték az egyébként tök zsír motorját.

Dörözö: lehetne rajta egy fordulatmérő. Csak annyi szívásom volt vele a 3 év alatt, hogy a generátor és a fesszabályzó kölcsönösen elpusztították egymást(vagyis nem tudni ki kit), de mindkettő törpre ment. Generátor újrateker 12kavics, fesszab bontott 17 kavics. Szal 30 ft.
kerek 3000 ft. nem vészes. nem tom pontosan milyen blokkod van de az enyémbe 1 liter kell az ujabbakba tudtommal csak 6deci. de a kiszerelés 1 literes szóval bele fog az menni...
sok sikert szio en is leptem szasztok bye bye
Szió evenx ...kornel-ez még az amiről beszéltem...csk mégegyszer vbehívtak h élesben is teszteljenek...de most lépek mert készülődöm.Nya óvatos közlekedést mindenkinek!By...
Jól teszed El, amúgy meg az _SHC DR meg 30ló ,minden tudomásom szerint, nem tudom miért 27et írtak.Rendszámos Jófijúúú?Mert ha igen ,lehet érdeklne!De mondom,:Csak renccám
mi zu?mocid ??meg vagy vele elegedve?te azzal melozol nem?
mi zu?munka akkor masik nem jott be?
hello kornel
jaja...mihelyt összejön rá a kess Bandita-előreláthatolag tavaszra...de megtartom a tuareget is...különben mivel zugatnék a határba?!
Sziasztok hogy vagytok e esos napon
És akko bandita, meg minden? Ez a gép marad?
hát...jelenleg állást keresek...de pont ma kell mennem egy interjura 11-re...szoval lehet h már hamarosan nem csak alkalmi meloim lexnek
Szia! Meló...
Te mit csinálsz ilyenkor? (úgy értem mivel is foglalkozol?)
Jó reggelt srácok!Mizujs erre???
Jó napot, erős nyakat!

Sza!

DR 350 SHC amit ajánlok. Asszem ez az, aminek akár menet közben is...krácsi..krácsi...krrácsi..tudod állítani a magasságát. Elég öreg is, hogy ne kelljen félteni, 27LE, szal felmegy a dombra.
www.bikez.com/motorcycles/suzu...
Hello-tok!Ez a bakancs eladó! IÁ:34900.- 41-42es GEARNE SG10 tipusi...
gec
az egy rakás benya
na majd valahogy összehozzuk
na lépek aludni mert tök kivagyok
csaóóóó
Az a gáz hogy nemtom merre van az egri vár Mondjuk Pilisborojenőről olyan 50 km
amugy kb hány km mondjuk az egri vártól a pályátokig?
szaszto kmi a tema erre
Hát hogy itt mekkora mocisok vannak meg milyen jó gyerekek
ámulnak?
mér mit mesélsz te rólunk?
Gyere gyere jóvolna 1 et kurulni úgyis annyit mesélek itt a fórumos bikerekről Bajóton azok meg csak ámulnak !!!!!!Támogatom az 5letet