Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó mi is úgy vagyunk hogy Török haverral kitaláljuk azt elkezdjük aztán jönnek a többiek is
azért az ugy már fasza...mi általában 2en...nagyon max mikor 3an....de tavaszal lehet hogy lesz egy bobcat...de nem nagyon bizok benne....
Köcce
Hát öööö mikor hogy általába 4 de van hogy 5en is munkáskodunk.Amúgy 1 sze már nagyon lelkesedtem a pályamunkáskodásért:vittem a vállamon a kapát közbe meg mentem fel a hegyre illetve hogy csak akartam mer nyalóka lett belőle
ti hányan vagytok akik kézzel, lábbal, ásóval épitetek?
Amugy fasza a vidi!
Laci te mivel csinálgatod a pályádat?Csak úgy saját munkaerővel(ahogy mi is szoktuk)vagy géppel?
igen ez itt így szokás, általában a minimum a fürdőruhás kép....ettől csak kevesebb öltöték elfogadható...(hülgyekre értendő)
Ha nagyon huzod neki akkor kb olyan 50 perc
10000 fötengej fordulat egy üzemóra
neee bazzeg. ilyen láma kérdést nee. attól függ hogy húzod
szép az a fazer
Cross-nál meg a quad-nál üzemórátmérnek és 1üzemóra hány Km?
Nem baj ha AKT
Szia vica .Külgyél képet magadrol itt ez a szokás közötünk egy uj belépönek a forumra
attól függ mire használod
Raktam fel új vidit
dt 125?
klx300 40 ló kb
vagy yzf450 60ló
cr500 65-70 ló
ezeket ajánlom
ha olcsobb 125ccm s endurot akarsz akor a honda mtx lenne a legjobb elég olcsér hozád vágnak egyet,
és bírják a terepet, aszfaltot, van bennük erő is és elég megbízhatoak kis szervíz igényüek
szoval jol kötyörögnek
Szia kizsbegre!

Szerintem vegyél KLX-et!
A leírtak alapján megfelel és kicsi a fogyasztása.
ui:a Mikulásnak írhatsz ide is!
csá
az elf 10w40-es válto oilrol vélemény??
jelen

köszönöm a tippeket... főleg a kondéros tetszett

az első hozzászólásom nagyrésze lemaradt, nem szokásom ilyen kurtán "kérni".
tehát igen, női méretű motort keresek. nem feltétlenül erőre, hanem magasságra.
egy dt50-essel kezdtem, annak az ülésmagassága 85 cm körül volt. tehát maximum eddig tudok nyújtózni (meg ameddig a takaróm ér).

kínos ez, hogy motorvásárlásnál az egyik fő szempont a méret, de hát ezt dobta a gép.

csak tavasszal lesz aktuális a vásárlás, addig szeretnék tájékozódni.
egy olyan gépre vágynék, ami elég alacsony tehát, megfelelően idős, hogy se sajnálni ne kelljen, se csillagászati ára ne legyen.
a környező erdőkben, és sárban való malackodásra használnám. többnyire őrült módjára, és akkor nem számoltam, hogy öcsém is ráülne néha.

azt hiszem az ár és a magasság együtt behatárolja, hogy nagyjából 125 ccm-es lesz, de max 250. nem ártana, ha mondjuk több LE lenne benne, mint 5, mert akkor felmenne a dombra is. tehát relatíve lehet kicsit combosabb.
(ugye nem is kérek sokat )

tudom, tudom a Mikulással kéne beszélnem, de gondoltam talán ti is tudnátok egy-két tipppet így csípőből. nem kell sokat gondolkozni rajta, ha nem megy, hát nem megy

köszi: éva
Mér mi erdőinkbe tavasszra jön ilyen természet őr 426 Yzf el asszem Na erre szóljatok valamit!!!!Szerencse hogy haver a srác!!!!