Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah..abból inkább 250est vettme vóna
annnyiért jót kapsz..
Spy, akkkor ez télleg nem a mi napunk volt hétfőn veszek gyors bowdent.
380
én is 250 es vettem elsőre
és 250 es kx el tanultam motorozni + egy dt vel
ja lhet hogy nem kelett volna...de akkor meg nem megy...mert ugye ha nincs poweren akkor halott a 125ös..
spy mennyi volt a mocid?
lehet hogy nem kellett volna kuplongolni a 125-össel ahogy laci nyomja
jah igen a 125 2T-vel állandóan váltogatni kell , egy 4T kényelmesebb
jah neked faiist gyenge a 250 2t után a 25ös,de most pl az olyan mint én"full" kezdöként hogyan vegyen 250 2t-ét::??...
dugó kell benne cserélgetni és csumi...
meg ami kell..
de azé éves szintem szerintem 50-100 között rá kell költeni
125 2t az full gyenge
pályán nem tudtam vele menni rendesen...
sokat kell váltogatni,végig poweren kell menni mert csak akkor megy...ugya ahogy...
kuplongolni kell mint atom...
ezé a jó a 4t és a 250 2t
2T crossok hobbi szinten mennyire szervizigényesek??
250-es 2T-vel, fincsi lenne, szép finoman a 125sx annyira nem volt brutál mint amire számítottam, anno egy cr125-el mentem arról más emlékek voltak
hát érhetnek meglepetések, de kurva jó érzés cross-ozni, lehet jövő tavasszal már cross gép lesz de jó lenne, csak a szülőket addig bepuhítom finoman
Ismerős, csak nekem vasvillával jöttek
jah kilépsz az utcára és veszélyben vagy az őrült motorosoktól ma azért zúgattam egyet a dt-vel is , hazafelé meg egy csávó le akart állítani, én meg visszarúgtam egy sebességet oszt gyííí, nem tetszett neki hogy az utcájában motorozok
azért én meglepődtem amikor a solymári crosspályán kb 200kör után..
lapra kiugrottam egy ugratóbol....gecinagyot estem...
hiába tudtam...de elbasztam
Végig gyalogolni a városon is veszélyes.
És kit érdekel?
az endurózás sem veszélytelen, ott általában egy idegen terepen mész, pályán meg ha jól begyakorolod nem érhet meglepetés szerintem, + jó cucc+jó motor+benya
jó is a crossozás...csak kurvára balesetveszélyes
Hát ha nincs más nagyon sokan váltanak igy versenyen
én pesti vagyok. mÉg nem tudom ki tudok-e menni, met holnap tervbe van véve egy kis endutózgatás a gödöllöi hegységben, de lehet elkanyarodunk arra
laci, néha nekem is közbecsúszik a kuplung nélküli váltás ha nagyon sietek a kutyák elől de lefelé gázos kuplung nélkül váltani
jászberényben a crosspályán volt, meg még holnap is lesz ha Nagykáta felől jössz akkor bal oldalon van, mielőtt beérnél berénybe. a jberényi ktm kereskedés szervezi, Te hol lax keselyu??
Na ne nincs kuplung és már fel is adjuk én ugy szopatam a kibaszot rendöröket hogy nem volt kupling bovdenem mert elszakadt