525-ös sx nem?? holnap lehet kipróbálom azt is . de a 450-es gyilkos, annál nem számít, mint a 2T-éknél hogy hanyadik sebességbe mentél be a mandínerbe úgy kibasz belőle , nagyon állat, a kerekezés tetszett vele gázra már emelte is, áhhhh, megyek holnap is egyre jobban tetszik a cross felling
szevasztok emberek!!
Nagyon kira volt a napom, KTM tesztnapon voltam Jászberényben!! Kipróbáltam a 125sx-et, 250exc-ét, meg a 450sxf-et , áhh nagyon brutál volt a 450-es, crosspályán volt a tesztnap, a 450-es mindegyik sebességben emelte az elejét ,ezt nem lehet leírni kell egy ilyen nekem is
theo
veled álmondtam
valahol a faszomse tudja hol motorozni voltunk
a ktm gyár adott kér exc-t..egy 450es meg egy 400asat..
én mentem a 400assal
valami olyasmire emléxem hogy fikáztam a motort mert nem lehetett normálisan kerekezni vele
aztán valami gödrös úton felkaptam..5ösig felpakoltam aztán elengedett kormánnyal gurultam...te meg elsőkeréken gurultál melettem
na meg persze enduroztunk a hegyekbe...
fasza volt
és akkor ezzel kapcsolatban egy kérdés:hogyan lehet leszedni a láncfeszitöröl a csavart ha levan sarkalva,és nem férek hozzá krovával stb...vel mert nekem nem az a fajta láncfeszitöm van amit bele kell akasztani a tengelybe egy ilyen kis kör alaku a vége,(pl bicikliken) hanem....
inkább mellékelek egy képet
csá
bakker zsolti ez nem a mi napunk volt,pedig szerencsét és bökkenö mentes napot kívántunk egymásnak és tessék neked a kuplung 2 kör után bexart nekem meg laza volt a láncom(1-2-ben ugrált) és 15perc mocozás után jöhettem haza,hogy meghuzzam,de nem is ezzel van a bibi hanem,hogy a láncfeszitö csavar levan sarkalva és nem tudtam tekernei a K....A É...BE igy nekem is ellett baszva a napom
kösz,h segítettek motort nézni,majd alakul vmi.Most épp pesten vagyok, majd csak estére megyek haza,szal gero ha véltlen olvasod, mindenképpen megyek ki a simaira!
A honda pedig nem CRE,csak CR .
léci részletesen
Gyerünk gyerünk
Nagyon kira volt a napom, KTM tesztnapon voltam Jászberényben!! Kipróbáltam a 125sx-et, 250exc-ét, meg a 450sxf-et , áhh nagyon brutál volt a 450-es, crosspályán volt a tesztnap, a 450-es mindegyik sebességben emelte az elejét ,ezt nem lehet leírni kell egy ilyen nekem is
veled álmondtam
valahol a faszomse tudja hol motorozni voltunk
a ktm gyár adott kér exc-t..egy 450es meg egy 400asat..
én mentem a 400assal
valami olyasmire emléxem hogy fikáztam a motort mert nem lehetett normálisan kerekezni vele
aztán valami gödrös úton felkaptam..5ösig felpakoltam aztán elengedett kormánnyal gurultam...te meg elsőkeréken gurultál melettem
na meg persze enduroztunk a hegyekbe...
fasza volt
inkább mellékelek egy képet
bakker zsolti ez nem a mi napunk volt,pedig szerencsét és bökkenö mentes napot kívántunk egymásnak és tessék neked a kuplung 2 kör után bexart nekem meg laza volt a láncom(1-2-ben ugrált) és 15perc mocozás után jöhettem haza,hogy meghuzzam,de nem is ezzel van a bibi hanem,hogy a láncfeszitö csavar levan sarkalva és nem tudtam tekernei a K....A É...BE igy nekem is ellett baszva a napom
kösz,h segítettek motort nézni,majd alakul vmi.Most épp pesten vagyok, majd csak estére megyek haza,szal gero ha véltlen olvasod, mindenképpen megyek ki a simaira!
A honda pedig nem CRE,csak CR .
Újra felraktam az msnt vegyél fel ha akarsz!!!
myth600xl@hotmail.com
ittvan egy te610 ről hang