Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jászberényben hol? Ki rendezi?
lehet hogy a következő moci egy 2T cross lesz nagyon megtetszett a pályázás, főleg ha egy jó gép van a segged alatt
525-ös sx nem?? holnap lehet kipróbálom azt is . de a 450-es gyilkos, annál nem számít, mint a 2T-éknél hogy hanyadik sebességbe mentél be a mandínerbe úgy kibasz belőle , nagyon állat, a kerekezés tetszett vele gázra már emelte is, áhhhh, megyek holnap is egyre jobban tetszik a cross felling
hogyan lehet meghuzni a láncom?mert eléggé rendesen meg van nyulva
léci részletesen
akkor képzeld el hogy az 540es milyen élmény volt...
Na hol van már?
Gyerünk gyerünk
szevasztok emberek!!
Nagyon kira volt a napom, KTM tesztnapon voltam Jászberényben!! Kipróbáltam a 125sx-et, 250exc-ét, meg a 450sxf-et , áhh nagyon brutál volt a 450-es, crosspályán volt a tesztnap, a 450-es mindegyik sebességben emelte az elejét ,ezt nem lehet leírni kell egy ilyen nekem is
arra is gondoltam,hogy vas fürészel bevágni és és akkor egy csavarhuzoval meg kalapáccsal letekerni ez milyen megoldás
theo
veled álmondtam
valahol a faszomse tudja hol motorozni voltunk
a ktm gyár adott kér exc-t..egy 450es meg egy 400asat..
én mentem a 400assal
valami olyasmire emléxem hogy fikáztam a motort mert nem lehetett normálisan kerekezni vele
aztán valami gödrös úton felkaptam..5ösig felpakoltam aztán elengedett kormánnyal gurultam...te meg elsőkeréken gurultál melettem
na meg persze enduroztunk a hegyekbe...
fasza volt
és akkor ezzel kapcsolatban egy kérdés:hogyan lehet leszedni a láncfeszitöröl a csavart ha levan sarkalva,és nem férek hozzá krovával stb...vel mert nekem nem az a fajta láncfeszitöm van amit bele kell akasztani a tengelybe egy ilyen kis kör alaku a vége,(pl bicikliken) hanem....
inkább mellékelek egy képet
csá
bakker zsolti ez nem a mi napunk volt,pedig szerencsét és bökkenö mentes napot kívántunk egymásnak és tessék neked a kuplung 2 kör után bexart nekem meg laza volt a láncom(1-2-ben ugrált) és 15perc mocozás után jöhettem haza,hogy meghuzzam,de nem is ezzel van a bibi hanem,hogy a láncfeszitö csavar levan sarkalva és nem tudtam tekernei a K....A É...BE igy nekem is ellett baszva a napom
De gyorsan nem olyan nehéz dolog az 5 perc
előbb megtanulok vágni
De gyorsan mert nincs motorom és a videók tartanak életben.
Vazze, marha peches vagyok. mentem két kört a pályán, aztán elszakadt a kuplung bowdenem jöhettem haza.
majd vágás az felpakolom
jó kis videókat csináltunk:D
irány a pálya
üdv mindenkinek!

kösz,h segítettek motort nézni,majd alakul vmi.Most épp pesten vagyok, majd csak estére megyek haza,szal gero ha véltlen olvasod, mindenképpen megyek ki a simaira!
A honda pedig nem CRE,csak CR .
én csak a disznóhúst nem eszem meg(1x kivittek disznóvágásra...)
Hello lac2626!!!

Újra felraktam az msnt vegyél fel ha akarsz!!!

myth600xl@hotmail.com
jóreggelt
www.youtube.com/watch?v=IrRXbw...

ittvan egy te610 ről hang