theograf
10től lehet tesztelni..mi ugy gondoltuk hogy kb 9 re ottvagyunk és feliratkozunk mindenre
szoval az ut kb 1,5 óra ami azt jelenti hogy fél 8 felé elkéne indulni...mert ugye nem találunk oda elsőre az tuti...
Én ma a matricát voltam intézni a dizájner gyereknél...de elegem van...először mond egy árat aztán megint egyet....utánna meg kib*szott sokra jön ki pár db...majdhogy nem a triplája az első árnak...ZZZZ vok ...azért nem kéne tulzásokba esni egyes embereknek,főleg a barátait lehuzni...aki intézi az emberkéket neki,meg reklámozza őt...non bepöcc
Szasztok srácok ...kornél non szépppp ....jah női méretű enduro nix ....nekem is áligatni kellett a telon,és így is csk spicben ér le a lábam...volt már h meg is szólták...h ez meg minek ül mocc-ra ha le se ér a lába ...jót nevettem magamban...én felnőttem hozzá...más meg dumáljon amit akar...lényeg h én imádok endurozni
10től lehet tesztelni..mi ugy gondoltuk hogy kb 9 re ottvagyunk és feliratkozunk mindenre
szoval az ut kb 1,5 óra ami azt jelenti hogy fél 8 felé elkéne indulni...mert ugye nem találunk oda elsőre az tuti...