Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

theograf
10től lehet tesztelni..mi ugy gondoltuk hogy kb 9 re ottvagyunk és feliratkozunk mindenre
szoval az ut kb 1,5 óra ami azt jelenti hogy fél 8 felé elkéne indulni...mert ugye nem találunk oda elsőre az tuti...
nekem ezt mondja: DT200WR
sztem eléggé hasonlaítanak nem?
fireball ...
Én ma a matricát voltam intézni a dizájner gyereknél...de elegem van...először mond egy árat aztán megint egyet....utánna meg kib*szott sokra jön ki pár db...majdhogy nem a triplája az első árnak...ZZZZ vok ...azért nem kéne tulzásokba esni egyes embereknek,főleg a barátait lehuzni...aki intézi az emberkéket neki,meg reklámozza őt...non bepöcc
Nemtudom,hogy neked a Yamahha WR200 felirat mit mond???
áh,én csak a bilentyűzetet ütöm
ja,oks
helló mizu mindenkivel?
azegy dt200-as nem?
Ilyen géppel ki találozott már?Egyáltalán ennek van valamiféle alkatrészutánpótlása???
Sziasztok crossördögök v - bikák...mindenki a lovát üli?
ez nem az, ez egy spanyol gép. az mx timeban agyon dícsérik.
hé ez nem ien 200ccmes 4t cucc,ami kínai és van kvadba is,és 300kiló újonnan?
vagy ez nem az?
ma csak en vagyok ebben a szobabanhmmm
itt van nagyban
na is o is kezd be torni a piarcra
Szasztok srácok ...kornél non szépppp ....jah női méretű enduro nix ....nekem is áligatni kellett a telon,és így is csk spicben ér le a lábam...volt már h meg is szólták...h ez meg minek ül mocc-ra ha le se ér a lába ...jót nevettem magamban...én felnőttem hozzá...más meg dumáljon amit akar...lényeg h én imádok endurozni
De a Suzukirol senki nem tud mit mondani mert eu 100%kosan atepitet masina majd varjuk a nov 26kan a tesztek eredmenyet aki ott lesz
ez sajnos igaz es teny
nem roszak, sőt gyárilag elég márkás cuccokból lett öszerakva....nade gyorsan hullik is....
De uj Cross RMZ amit 26 lehet tesztelni jok a hirek
ezzek sem rosszak csak alkatreszek dragak
jaja 2007 verzio allat
ez nem kicsit szép, biztos lépeget is.... ez a 07es nem?
na vettem ATF-et
1800 ft 1liter MOLOS az nem baj???
sziasztok hogy vagytok hagy mutasam be almom hat nem szep