Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dani ne olvassad ezt tovább!!
mi is holnap vágunk....
Nah ez tetszik Elissa?? szép a színe jó csak poén volt

250CR-e
valami ilyennek képzelem a következő motoromat
endurózni szerintem, ha jó a blokkja akkor tökéletes, nah ezt nem hiszem hogy könnyű kimotorozni 250 2T fincsi lehet, amúgy nekem az esztétika másodlagos szempont a moci szempontjából, a blokk legyen rendben szerintem,
hát nekem ez perpill nem jön be...
rendszámos
EVENX, nézd mit találtam szerintem elég korrekt és rendcámos is.
RMX250
Na megtetem a szavazatomat én is kicsit késve de megtetem .Holnap is szavazhatok
csá
végre megvan csinálva a moci lecseréltem az oilt is
ugyhogy holnap nagyon nagy kenetés lesz
Kösz mindenkinek a szavazatot, és aki még nem tette volna meg, itt az alkalom:
www.sakalcar.hu/theo
Estét, nyakat!

Ja, mamimnak ez a hobbija, és télen szokta lebűrni őket, így legalább egy kicsit összejön a rokonság.
Nem iszunk...
jo moci
zsíros az rx hangja mi? jöttem lefele tőletek,temetőnél a lámpánál mellém állt 1 fekete ignis és elkezdte túráztatni...vmit nagyon benézhetett,nagyon ott maradt
Elfogadnám
szeva gratula mocidhoz nagyon franko gep ,csak draga fentartasa nem es alkatreszek hoza beszerzese meg igen gaz nem
köszke
víííszoont kíííváánjuk.
Szép estét srácok!
na jó nagyot mindenkinek fönt van a rezó,hangja nagyon szép lett,teljesítmény növekedést nem nagyon érzek,jobban gyorsul de végre hasonló,habár csak 120at ment mert szar a lánc is meg be is fulladt szal a karbival kell babrálni
csá mindenkinek. Végre szereztem power elektronikát ,csak sajna cagiva mito-é. Ahogy ismerem a szerencsémet tuti nem lesz jó hozzá
szasztok
kurva gagyi ez a szám
Laci megadnám én, de nem vok még fent az iwiwen. csak egy meghívó hibádzik
ádi wow...
ha vkine kéne a szám: adibacsi.extra.hu/ittazenidom....
ha za oldal adatait megnézitek le lehet tölteni