Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyu Faisst, én szívesen mennék, de nics közel, meg a cuccom megint vidéken maradt.
Én mondjuk wwf es vagyok de engem ez soha sem tudott zavarni, egy kitaposott utnak nem tudom hogy tudna ártani egy motor, és láttam már egy jó pár utat amin motorosak járnak de 10év alatt semmit sem változtak.
Az igaz hogy a fű meg növények nem szeretik ha átmész rajtuk, de ilyet jó érzésű motoros nem csinál.
hééééé ember én is szarvasi vok!!!!
fölvettelek msn re!
mehetünk maj 1ütt ki az élőre,nekem most úgy sincs kivel.. meg euroringre is mehetünk,haver főnökével,futóvval viszi a yz jét,meg még 2 moci fölfér....
Estét, nyakat!

Csnaki!
Majd teszek fel az én hűtőmről is képet..
na igen amit gondolnak rolam azt le is szarom....
de az már tulzás hogy drotköteleket feszitenek ki többek közt a pilisben is kb melkas mgaságban...60al neki megyek és véletlen valamiért nyakmagaságban volt, akkor mivan? engem utána már nem zavarna aszem...enyi erővel énis átmehetnék rajta a friss c-10es hátsógumit kapartatva szörtelenítés gyanánt....
Na ez idegesít már....
Siki! ne foglalkozz semmivel! a gázkar jobb oldalt én úgy vagyok vele hogy ha akarok megyek ha úgy van kedvem bámulom a táj szépségét! akinek nem tetszik bármelyik oldalam az sz****n le!
semmi bajom a ,,gríín písszel" de néha túlzás amit csinálnak és természetesen néha az is túlzás amit a ,,baromállat motorosok" csinálnak! én mindkettő vagyok :)
Nya léptem....további jó csevegést...és széles utat
én már irogattam, de feladom mostmár csak olvasom, bár így estére elöjöttek az értelmesebbek nem csak azok akik anyit tudnak hogy védem a ződet és ne menj a földutra mert megzavarod a nyugodtan fekvő sárga falevelet aki öregkorát tölti ott......nem voltak képesek felgoni hogy normálisan is lehet menni....
Motorosok - Quad-osok vs. "természetvédők"... Gyertek Ti is, ne csak a "grínpísz" hallassa a hangját !

Az Index-es topic
Császtok..!!!!!!Én Szarvasi vagyok!!!Én szoktam járni gyomára az EURORINGRE...Régen a tavon jetski-ztünk...Nagyon jó hely és nincs is messze!!!
Üdvözlet.A Yamaháról /450;426;400/ról oldalakat bírnék írni,bár leginkább a műszaki megoldásairól és nem a motorozhatóságról.Az biztos hogy a 4t technika a yaminál kezdődik.Volt alkalmam szinte az összes típus beható tanulmányozására,és azt kell mondanom hogy a 400 az felejtős/folyton szelepprobléma,a váltója is elég gyík +indokolatlanul forgós 9000 fölött csak üvölt és nem megy/.A 426"01"-ig eggyel jobb mint előde, bár a váltója ennek sem az igazi /eszi a harmadikat/,és sürűn igényli a szelepállítást.2002 utáni modellek már tényleg jók mind motorikusan mind szerkezetileg.úszóágyas első féktárcsa a jó fékhatásért,5 titánszelepés erősített váltó a tartósság jegyében .Az első 450 szinte tökéletes/nekem/bár sokan nem szeretik a 4 gangos váltó miatt.Azt mondják túl hosszú az 1.fokozat.Tehát összegezve az leírtakat a Yamaha jó motor,egyszerűen szervizelhető jól motorozható és viszonlag tartós.Egyetlen dolog van ami negatívumként felírható,mégpedig az hogy a vezérműlánc alsó lánckereke a főtengely csapjának a rásze,ergó nem cserélhető csak a fél főtengely cseréjével.Ja és a legfontosabb az alkatrészellátás szerintem a legjobb/Yamaha Fehér/
sziasztok! igaz hogy nem ilyen jó képek mert nagyon kezdő vagyok/meg a fényképészem is / de elészülőben a honlap! akinek van kedve nézze meg! kritikát nem kérek köszönöm max jótanácsot!!
www.shabika.extra.hu/
magamat nemtom lefényképezni
maj legközelebb megkérek vkit...
zsír
rólad hol a kép?
hát cross pálya
múltkori csapatás 1-2képe..
akkor szar...
a faszt...supermotoknak való
crosspálya vagy mi a fakk?
gyoma eurocross ring...
régebben nagy versenyek voltak..eb döntő meg midnen,mostanába elvan hanyagolva,mer akié a pálya,minuszba van.. sneki sincs kinn,fizetni se kell..
pááááááálya
mi a fasz az a euroring?
hát,de ha pályacross gép van,azzal nemtucc kimenni
vagy úgy jársz,mint misi vasárap az euroringen...szétszált az yz blockja
aszittük megragatt vagy tűgörgőtörés vagy iesmi,de végül csak a főtengőrő l1 csavar lejött és kinyomta a deknit,aluval meghegesztik,viszacsiszolják faszára,aztán ha hétvégére kész és az idő is úgy akarja,leeht leugrunk csapatni még 1et euroringre
ááááááá fuck ménem közelebb meg mé nincs 65 meg 85 ös