Én vasárnap délig debrecenben voltam, audi tesztkaraván ovlt, és hát muszály volt megnézni ,milyen érzés 5,2 alatt a száz, úgy hogy közben egy lamborgini V10duruzsol....
Viszont a vasárnap sztem ki tudok mjad nézni!
Nekem is sima van(de az enyémben nincsen sipcsontvédő), de hidd el a csuklós jobb.Ezek annyira nagyon, hogy a motorrol leszállva szinte hihetetlen vele sétálgatni...Vagyis érdekes
néztem térdvédőt a parillánál az akciós termékek között van No Fear szürke 4500-ért
nem csuklós
szerintetek az megfelelő??? endurózni meg néha krosszozni
cs
Evenx: vasárnap pont jo mert ha az ég leszakad akkor is kint leszek, kb 13-16 ig
Amugy vasárnap is kimentünk végül dama is kint volt
Vasárnap kerestünk is téged a buszacsában csak nem találtunk
ja én csak a mezemet irattam alá, mert gatyóm nincs, már csak az hiányozna meg térdvédő
Hali gero!Jó lett volna beszélni,mondta Dama, hogy ott voltál. Ha minden igaz a hétvén megyek pestre, de vasárnap már itthon vagyok, ha jó akor vasárnap valamikor ki tudnék menni a simaira.
Én annak idején a krossz gatyám irattam alá (U)Borkával és Grillmáyerral.
Szevasztok!!! Király volt a teremcross meg végül sikerült egy kicsit motorozni is vasárnap délelőtt
Spy14: a haverom progip mezben volt, ha vele láttál kék acerbis mezben akkor én voltam
ketten járkáltunk sörért a büfébe
Elég szépek is lettünk a végére
Mezt meg azért vettünk fel, mert megbeszéltük motorosokkal hogy menjünk mezbe-ennyi
ja ,és aláirattuk Grill-lel,Weis-sel, Borkával, Jakobbal, Lengyellel, hujber -el
Vasárnap is fasza volt
Itt lakik mifelénk a "LAGZI LAJOS",és neki is ez a drótozás a szokása!!!!!
Pedig mi már akkor is arra motoroztunk ,mikor neki még tervbe se volt hogy ide költözne!!!!!
Persze pénzel bármit el lehet intézni,neki meg van bőven.
A motorosok meg zavarják,azt drótoz a buzi..
Ő meg terepjárózik lazacul,meg nagyképüzik!!!
ha akarsz beszélni inkább msn.mgergo27@freemail.hu , mert kurva szar most a net