voltam bobozni haverokkal
bratyómmal motorral mentünk..ez volt a szerencsém...bukóban nyomtattam...a lényeg az hogy az egyik menetben egyből bratyóm után indultam és nekimentem..egy kicsit eltávolodtunk..aztán megint majdnem neki mentem a kanyarban...nem akaartam a kanyar bejáratnál nekimenni mert azé az para...lefékeztem és amugy is balra kinyomott a centrifugális erő..meg még fékeztem is és kiestem mint a szar..a fejemet kurvára bebasztam abba a vas pályába..még bukón keresztúl is rohadtul fájt...érdekes látvány lehetett...hason fexem a pályán a bob meg valaho lelőttem áll üresen
zsír volt
Én is nyomattam eggyet délután,elfáradtam rendesen!
Oda adnám a vasat egy crossér,marha nehéz.Jobb lenne egy könnyebb,az sem érdekel hogy többet fogyaszt mint a 4t 600 as!!!!!!
Csak nem én vagyok a szerelőd Há csak mert én is ezt mondtam De egyébként ki lehet fogni 4t ből is jót!az egyik 426 pl egész egybének tünt kép alapján amit belinkeltél
ma olyanban volt részem....egri várnál megkergettek a geci erdészek az volt a poén hogy 2 simsonnal jöttek utánam de aztán az út végén 1 lada niva várt de szerencsére nem fékeztem...a másik gáz az volt hogy mikor jöttek utánam a simokkal akkor a elkezdett fulladni,mondom mi van? már majdnem leállt akkor át tartalékra és nem volt gáz mondjuk simok elől nem volt nehéz elmenni de akkor is...itt is vannak már
bratyómmal motorral mentünk..ez volt a szerencsém...bukóban nyomtattam...a lényeg az hogy az egyik menetben egyből bratyóm után indultam és nekimentem..egy kicsit eltávolodtunk..aztán megint majdnem neki mentem a kanyarban...nem akaartam a kanyar bejáratnál nekimenni mert azé az para...lefékeztem és amugy is balra kinyomott a centrifugális erő..meg még fékeztem is és kiestem mint a szar..a fejemet kurvára bebasztam abba a vas pályába..még bukón keresztúl is rohadtul fájt...érdekes látvány lehetett...hason fexem a pályán a bob meg valaho lelőttem áll üresen
zsír volt
Én is nyomattam eggyet délután,elfáradtam rendesen!
Oda adnám a vasat egy crossér,marha nehéz.Jobb lenne egy könnyebb,az sem érdekel hogy többet fogyaszt mint a 4t 600 as!!!!!!
nincs valakinek aurotaxos progija?vagy be kell mennem az apriliához megkérdezni mennyit ér a tax szerint a gépállatom?
egyedül voltál?