Sziasztok!
Amint a nevemből is látszik, 2ütemüvel motoroztam, de elegem lett az állandó olajozgatásból és elhatároztam hogy veszek egy négyütemü paripát. Kinéztem egy 450-es Yamaha yzf-et egy 2004-es évjáratút. Mivel nem nagyon ismerem a yamahát, sgítségeteket kérném, hogy mondjátok el mi a véleményetek erről a motortípusról! Előre is köszönöm!!!
Halló népek! A suzuki drz igen jó motor - attól függ mire akarod használni, én motót csináltam belőle full carbonból. Ja van pár garnitúra deknivédőm carbonból, ha valakit érdekel drz-re.
A Suzuki DRZ 400-as érdeklődnék igazábol egy E modellt szeretnék, szeretném tudni,hogy kifejezetten erről a modellról mi a tapasztalat mire kell figyelnem vásárláskor? Típushibák... ?
Sziasztok! Tud nekem valaki valamijen fasza ár érték arányú olajat javasolni amit bele szabad tölteni egy 200 as exc-be . Nem nagyon van kedvem 8ezres olajat füstölni vele . előre is kösz
bazz msot mindki mondja nekem jobbról balról hogy tarsam meg a gépemet....szal lehet hogy az lesz...csak a tankomra kel még szereznem egy kék matricát és akkor az is kék lesz...mert egyedül csak a tank marad fehér...de valhogy megoldom hogy ne legyen
embörök tud vki vmit ZooZee ról? me má egy ideje nem láttam itt? mivan vele, még mindig vmi nyavalyával fekszik az ágyban? mert akkor küldöm a piocás embert hoyg gyógyitsa meg,.
Amint a nevemből is látszik, 2ütemüvel motoroztam, de elegem lett az állandó olajozgatásból és elhatároztam hogy veszek egy négyütemü paripát. Kinéztem egy 450-es Yamaha yzf-et egy 2004-es évjáratút. Mivel nem nagyon ismerem a yamahát, sgítségeteket kérném, hogy mondjátok el mi a véleményetek erről a motortípusról! Előre is köszönöm!!!