Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Amint a nevemből is látszik, 2ütemüvel motoroztam, de elegem lett az állandó olajozgatásból és elhatároztam hogy veszek egy négyütemü paripát. Kinéztem egy 450-es Yamaha yzf-et egy 2004-es évjáratút. Mivel nem nagyon ismerem a yamahát, sgítségeteket kérném, hogy mondjátok el mi a véleményetek erről a motortípusról! Előre is köszönöm!!!
Szép napot mocc-os társak !!!Holnap menek matricát elintézni...
Amúgy mezt azért vesz fel az ember motorversenyre,hogy kitűnjön, meg mindenkin az van, meg mittomén.Én szeretem hordani.Ennyi.Meg itt ez a divat.Ennyi
Huskyt is látni.. Te is jól eltűntél.
Amúgy igen igazad van, mindig ujra és ujra visszatérő témák......
oks
és motorozni azért még van időd?
ja ...él és virúl......sose volt ilyen jól
magyarul akkor nincs baja....
mert vagy 2 hete nem írt be és akkor épp beteg volt....lényeg hogy akkor jól van
...hmm mire vagy kiváncsi....tegnap beszéltem vele...de ezt leszámitva mostanság nem igazán találkoztam vele....nincs semmire időm.....
Hali!
Zoozee-ról nem tudsz valamit?
.....Hello everybody.....aloha......

érdekes ...hogy mindig kőrbe érűnk .....ugyan azok a kérdések újra meg újra......meg ujra........

drz......... ...peace mindenkinek........
Halló népek! A suzuki drz igen jó motor - attól függ mire akarod használni, én motót csináltam belőle full carbonból. Ja van pár garnitúra deknivédőm carbonból, ha valakit érdekel drz-re.
Sziasztok!

A Suzuki DRZ 400-as érdeklődnék igazábol egy E modellt szeretnék, szeretném tudni,hogy kifejezetten erről a modellról mi a tapasztalat mire kell figyelnem vásárláskor? Típushibák... ?

Köszönöm
gyün valaki vasárnap pannonhalmára?
tarthatnánk ott egy fórum találkozót
aztán mindenki megmutathatja mire képes a teszt szarokkal
olajshop.hu
melleselg tegnap engem is keregettek egy picit.
Sziasztok! Tud nekem valaki valamijen fasza ár érték arányú olajat javasolni amit bele szabad tölteni egy 200 as exc-be . Nem nagyon van kedvem 8ezres olajat füstölni vele . előre is kösz
Csanaki!
Csá 14 vagyok!
hát nemtom...
én qvamakacs vagyok szal nekem akárki mondhatná h maradjon ez....legyél te is ilyen
jaja persze én is váltanék....de ha mindenki aztmondja hogy inkább ez...ráadásul még az edzőm/szerelőm is...akkor inkább megtartom
én váltanék 4t-re, olyan szép hangjuk van meg azért jóval kezesebb a 426-os mint a 250es
Szerintem is
Halgass az emberekre mi nagyon okosak vagyunk
bazz msot mindki mondja nekem jobbról balról hogy tarsam meg a gépemet....szal lehet hogy az lesz...csak a tankomra kel még szereznem egy kék matricát és akkor az is kék lesz...mert egyedül csak a tank marad fehér...de valhogy megoldom hogy ne legyen
embörök tud vki vmit ZooZee ról? me má egy ideje nem láttam itt? mivan vele, még mindig vmi nyavalyával fekszik az ágyban? mert akkor küldöm a piocás embert hoyg gyógyitsa meg,.
lehet