De amúgy 1 lesz de jól tudok vele menni a keresztapámét 200-ast és azt is nagyon simán kenem csak apám nem szereti a motort meg amúgy is mindenki szeretné lebeszélni!Meg azt mondja az egyik csávó hogy a cross meg az enduro nem jó mert szétvágja az ízületed!Mert ő neki GSX-R1000 k5-je van és azt mondja hogy vegyen nekem apám gyorsaságit mert a csávó a fiának azt vett csak apám attól meg félt azért nem vesz!Szal ennyi!
Nme tudnátok nekem ajánlani valami jó cross-t vagy enduro-t?De újat vagy max 1-2 évest!
De zt nem értem sokan miért adják az 1-2 éves motort?Mert nincs cash fentartani vagy már kinyírta vagy megunta?!Mert ha én veszek egy új motort nem adom el 1-2 éven belül!De ha tudom hogy jó meg ha karban van tartva egy motor akkor végkép nem adomel!
"...A terep csábítja a hétvégi krosszosokat, akik nem érik be azzal, hogy a városok útjain vagy az oszágúton próbálgassák nagy teljesítményű és drága terepjárműveiket..."
hát dr-z 125 alacsony.. én inkább az uj crf 150 et venném nagy kerekű kivitelben
vagy rmz 250 de tetudod vagy akkor inkább egy 85 s valami esetleg egy 25-s duro vagy cross... egy rx 125.. vagy az én cr em
csá trx kishapsi nem is olyan rég elmondta a véleményét a 125 dr-z röl szar a futomüve stb...
ha ujat akarsz venni akkor gondolom van kess,én akkor inkább egy 125 exc-ét vennék
Csá mindenkinek!Szeretnék kérni egy 125-ös motort zsír újat de eddig a nagy keresésben leragadtam egy suzuki DR-Z125L és egy DR-Z125E-nél!Ismét szeretnék véleményeket kérni tőletek hogy milyen a motor?De ha nem jó nekem akor egy olyan kellene zsír újban ami nem drága mert kapnék hozzá akkor full ruhát!Csak nem akarok olyan drága motort kérni de viszont újat akarok!De amúgy a NO FEAR ruha az jó nem?Mert olyat néztem!
csáo evenx......ja látod erre fujt a szél......minden ok???....megy a tészta híd???....
szerintem......jók a yamik....de én inkább vennék egy hondát!!.....bár nem hinném hogy sokkal jobb lenne....sőt van is egy pár ismerősőm akik keményen nyűstőltek yamit.....és szeríntűk is fasza
de én inkáb vennék egy hondát....crf 450(ne kérdezd miért, nekem az jobban bejőn).......árba megegyeznek........
vagy született gyerekük
vagy csődbe jutottak valahogy
munkanélküliek lettek
hobit váltottak
megutálták a motort
nagyobb motorra váltottak
De zt nem értem sokan miért adják az 1-2 éves motort?Mert nincs cash fentartani vagy már kinyírta vagy megunta?!Mert ha én veszek egy új motort nem adom el 1-2 éven belül!De ha tudom hogy jó meg ha karban van tartva egy motor akkor végkép nem adomel!
Gondolom első motor lesz.
Ez sztem elég szolid jószág lehet + újjonan is barátságos az ára.
neked mien mocid is lesz?
műutakról beszélnek
index.hu/politika/bulvar/motbu...
hát dr-z 125 alacsony.. én inkább az uj crf 150 et venném nagy kerekű kivitelben
vagy rmz 250 de tetudod vagy akkor inkább egy 85 s valami esetleg egy 25-s duro vagy cross... egy rx 125.. vagy az én cr em
ha ujat akarsz venni akkor gondolom van kess,én akkor inkább egy 125 exc-ét vennék
2004.....es!!!!!!!
Honda: Yamaha:
SOHC 4 szelep DOHC 5szelep
40mm Keihin 39mm Keihin
5 sebességes 4sebességes
56Le/50,7Nm 60Le/52,9Nm
100,7 kg(szárazon) 100kg(szárazon)
7,5L (tank) 7L(tank)
én igy ennyit tudok róluk......remélem segített.......
ha jó áron van a yami......és nincs lepusztítva.........
szerintem......jók a yamik....de én inkább vennék egy hondát!!.....bár nem hinném hogy sokkal jobb lenne....sőt van is egy pár ismerősőm akik keményen nyűstőltek yamit.....és szeríntűk is fasza
de én inkáb vennék egy hondát....crf 450(ne kérdezd miért, nekem az jobban bejőn).......árba megegyeznek........