megjött a rezóm,arrow...kiskunhalason figyel,remélem a héten elhozza vki a másik meg kibaszott jó partyn voltam szombaton és ott lesz szilveszter is...képet nem teszek be mert nagyon szétvoltam esve
ja az alap, de a neten még nem boszantottam fel magam, vagy olyan ember nem boszantot még akit nem ismerek személyesen....
De ezek....esküszöm kiforgatják minden szavadat..
Hát az a cikk messze áll a valóságtól.Ezzel nincsen tisztában minden motor nélkül ember, hogy a terep és az utca két külön fogalom.Én nem akarok egy kamion által elgázoltatni magam, vagy egy hülye miatt a villanyoszlopon kikötni ,mert elém kanyarodott sajtburger zabalás közben!
Én a természetben akarok motorozni, és nem azt szétbaszni.Azt hogy hangos ,hát istenem a láncfűrész is hangos, meg az erdész terepjárója!Majd ha ők is gyalog járnak akkor én is futni fogok járni csak az erdőbe!
Sziasztok!
Amint a nevemből is látszik, 2ütemüvel motoroztam, de elegem lett az állandó olajozgatásból és elhatároztam hogy veszek egy négyütemü paripát. Kinéztem egy 450-es Yamaha yzf-et egy 2004-es évjáratút. Mivel nem nagyon ismerem a yamahát, sgítségeteket kérném, hogy mondjátok el mi a véleményetek erről a motortípusról! Előre is köszönöm!!!
Ezt az üzenetet írtam be délelőtt, aki tudna még segíteni, tapasztalatokat leírni annak nagyon megköszönném!
Hy elvtársak!!!!!Huzuki mint már írta faszán kilyukadt a hűtőm !!Szombati motorozást épp hogy elkezdtük aztán csúszott az avar.....meg is jelöltem a fát hűtővizzel meg oldalidommal .Na de mind1 Fehér Géza ismét kitehet magáért! Vasárnap fényképézkedtem (meg is látszik)Meg kicsit lebontottam a vasat!!!!A Képeken 600xt a piros fehér Török barátommal eggyütt
megmérni a tágulást, aztán dugórendelés
motorozni kell az erdőben...arra van
De ezek....esküszöm kiforgatják minden szavadat..
ha holnap megint ideges leszek,akkor viszek nyugtatót,az biztos
amugy csak én küldöm benne csak mindig más motorral
link?
Faisst nem tudnád +mondani annak a zenének a címét ami a motocross+enduro nevű videotok alatt szól?
Mert zsír nagyon (de a vidi is )
Én a természetben akarok motorozni, és nem azt szétbaszni.Azt hogy hangos ,hát istenem a láncfűrész is hangos, meg az erdész terepjárója!Majd ha ők is gyalog járnak akkor én is futni fogok járni csak az erdőbe!
Amint a nevemből is látszik, 2ütemüvel motoroztam, de elegem lett az állandó olajozgatásból és elhatároztam hogy veszek egy négyütemü paripát. Kinéztem egy 450-es Yamaha yzf-et egy 2004-es évjáratút. Mivel nem nagyon ismerem a yamahát, sgítségeteket kérném, hogy mondjátok el mi a véleményetek erről a motortípusról! Előre is köszönöm!!!
Ezt az üzenetet írtam be délelőtt, aki tudna még segíteni, tapasztalatokat leírni annak nagyon megköszönném!