csaknem, amugy meg jöjjenek, nem én mentem vele rokont meg nem vagyok köteles bemoszerolni....na ez mind az elmélet amugymeg szekszuális kapcsolatot létesítek a gumibotjukkal rádásul análisan akkor meg nincs elmélet
Áhh csak nem lesz gáz...
Holnap ha minden jol megy megrendelem a matrica szettet meg a sárvédőket, de ugye a Jézuska elhappolja előlem a matricákat...
ja föleg hogy a föszerkesztő utálja a motorosokat, már irt roluk cikeket hogy őt is majdnem MEGGYILKOLTÁK turázás közben épp hogy félre tudott ugrani stb....le akarta fényképezni őket de nem sikerül lehet jobb is, mert beletiporták volna a földbe blabla....meg tönkreteszik a pilis élővilágát....
Istenem de hülye, de ha télleg ő csinálta a képet akkor pont rosz helyen tette, mert látszott az avarba hogy aznap ott már ment terepjáró akkor mi nem teszünk ott semmi kárt....XDD
nemtart sokból kideriteni hogy ki hol lakik..mulktor spangliztunk a térfigyelő alatt...és kb 1 hét mulva hivtak hogy felvette a kamera ahogy szivtunk és bla bla...kinyotuk a gecibe a telefont mert aztsetuttuk mi van olyan készen voltunk...azóta nem is hivtak
bármi lehet, de én azt nem értem, hogyha le is fényképezett az erdész barátunk, el is juttatja a policájnak, de a policáj honnan a fenéből tudná hogy hova kell jönni?
A motorodról lenne pár kérdesem:
A pówernak általában mi szokott lenni a baja, és a tieden hogy van megoldva?
A fogyasztását kábé tudod?Az olajat keverni kell, vagy van különolajzója?
Amúgy te meg vagy elégedve vele?
h ha találnátok elado pitbikokat léci szoljatok énis keresgélek..de inkább kevés sikerrel találtam is.. ja meg utánajárnál ennek a tuningnak(40ezerböl 30le) mert akor ha megveszem majd utána lehet gyüjtök rá és akor majd talán egyszer megoldhato lenne!!
vagy csak hasonló?