Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kösz
de honnan fogják tudni hogy kit fényképeztek le?
majd beállit hozátok rendőrökkel..és azért kell a kép hogy ne tudjátok letagadni hogy ottvoltatok
rendes esetbe nem....apu még mondaná hogy menyetek legalább szokjátok sárba is ha gáz van telefonálj....
anya szerint ilyen időbe hülyeség de ha akartopk menyetek....
de most az van hogy anyu szerint tul nagy sár van...és amugyis csunyán köhögsz, nem akarom hogy beteg legyél....
nem baj tegnap jót mentünk, csak tudnám mi a faszt fényképezett le egy gyalogos erdész....szopott volna le(a nő aki vele volt inkább)
mi?
anyádéktól kell engedélyt kérni hogy motorozhass??
az tré...
nekem csak pénz kell kérnem
egyedül még standard tudna pár dolgot mondani..de ö meg nincs!!!
félig lekopott enduro gumival? mi akár még el is indultunk volna, max kicibáljuk 2en őket a sárból, de a szülök a főnökök...(még )
jo oks:) de amugy szivesen beszélnék vele..!!mert énis szeretnék venni pitbike-ot..és tipem nincs h honnan!!meg h miet érdemes..!stb..ilyenek..kis segitség elkelne
nincs msn e
ő nem a mi korosztályunk
30valahány éves
zsir!!nemtudnák majd a haveroddal beszélni msn??
egy haverom mondta akinek van pit bike-ja
és azt honnan tudod??
és amugy láttam ilyen kis kawa meg suziki pitbikokat azt honnan lehet szerezni??
persze mert ez nem onnan tudom
öszesen csak 1mocit látok(12le)..és semi olyat nemlátok h 30le felé 40ért tuningolnak!!
Van egy 2006 os 250 es 4t Suzuki RMZ szalon állapotban 15 üzemórával. ELADÓÓÓ 950 000 buznyákért.
várom a jelentkezőket!! Családi okok miatt.
Tel: 06-20-353-6862
Msn: daren89@freemail.hu

képeket kérésre tudok szerezni. Egyik haverom kérte hogy tegyem fel ide is. És ha tudok rá vevőt továbbítom hozzá
ezt nekem irtad???
UGYÉRTEM 1ns esen kell tartani. a teló nem szar.. most lett az is felujítva. szimeringek perselyek, olaj stb...
az nemjó?
shopnál csak az uj oriont látom..
ha nem ér le az eleje akkor nem szitál...
azér szitál mert szar a teló
huhhh gyerekek mentem a cr el.... jóó lettt.. kurva jóóóóóó... csőgázon szitál a kormány mert nem ér le az első kerék teljesen király lett.... csupa mocsok vok de MEGÉRTE
shop
ott vannak motorok
ezen a cimen belül hol keresem??
WWW.Pitbike.HU
lehet hottá kapni tuning kittet asszem +40 ropiért
és 30-35 pacire fel leeht huzni a teljesitményt...és mégbrutálabb hang