Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1
2
Ilyen a matrica szett amit kinéztem, detto ez...
HAHÓÓÓ
az a dob ami a crm-en van qvajó, de teljesítményben dob vmit vagy legalább tudja azt mint a gyári?
na ugye
KÖSZIIIIIIIIIIIIIII!
Én multkor kerestem de nem találtam, nem hiába te vagy a video felelős látod?
emberek többsége elmondta mit vegyé szerinte/ml (DT/MTX....)miért variálsz vegyél kezdésnek valami 125 ccm 200e ért...esni/kelni ugyis fogsz vele...költeni mindre kell!!!!ha nem értesz a témához halgass a többiekre,mit mondjunk neked ha nem értesz hozzá(igen ezek kellenek neked-már volt yz,pitibike,quad...stb 5leted...)nem tom ki hogyvan vele,de én már nemértelek....
atom jó ez a dob
egy ilyen házi tálolmány csak hangban jó nem?teljesítmény nem dobja meg vmi nagyon
hát sztem már nincs mit kérdezni..!!
és még tudsz ujjat kérdezni? na jo nem szemétkedek, de mi sok ujdonságot már nem tudunk mondani, mivelhogy ugyis mindig az lesz a válasz hogy 125ös enduro....
van 1-2 hely ahol igen..föleg ott ahol nemsok fogalmam van a dolgokrol!!!amugy csak azért kérdezem végig a dolgokat h könyebb legyen a döntés
te amúgy minden téren ilyen fene"határozott" vagy?
én még mindig azt mondom h vegyél 1pitbikot+1dt-t aztán amelyik jobb azt megtartod a másikat meg eladod és kész...
na jo azért anál roszabb
majdnem olyan jó mint, hogy milyen motort vegyél
aszem jo témához értünk
okéjs.....nem izélek itt senkivel...nekem is a Jézuska hozta a mocc-om... ...életem legszebb ajándéka volt..ugyh köszönet a Jézuskának(+szüleim pénztárcájának)... Tényleg lépek...jó éjt
nemááá, nekem azt mondták hogy megrendelhetem a matrica szettet de elviszi a Jézuska és csak karácsonkor hozza visza! mondjam meg neki ha jön hogy ezt most nem viszi sehova?
Jol van nya.... ...most menek készülődöm...szép estét midenkinek
mer nem?
hát ha te ugy gondolod...nekem8
mert nem ö hozza??