Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megesküdnék rá hogy láttam már azt a hegyet a háttérben, merre lax?
De ugye ne számíts túl sokra.
Meg van valami blokk hiba azt írja, de megy, meg kell nézni, mert dugócsere az természetes.
felvettelek, én is mutatok neked két vmit...
Persze
hello!
na vettél valamit a börzén?
reggelt
lassan nekem is lesz ilyen
az enyém szebb
fő a bizalom
ha felveszlek msn-en akkor megmutatod?
Dehogy mutatom még van valakinek kpja azért meg biztos odaadja
ja ugy már más....
muti az mtx-et amit kinéztél....
csak sajna most +szekszalizálhatod az erdőbe a lámpád mert esik és akkora sár van hogy két pillanat alatt elfelejted hogy milyen szinű is a motorod...
Álljon már el....
A blokk a legkevesebb, de én azért szoktam aszfalton is használni úgyhogy sajna kell lámpa meg ilyen hülyeségek.
ez a CR akkoris jobb, és lehet alkudni még, meg amugy is, szerintem egybe van (persze a blokkba nem látunk bele)
reggelt. na mi van már? nem megyünk csapatni? mehetünk este is van fasza lámpám hétfőn lesz fasza áttételem is igaz elől egy foggal nagyobb lesz,de nem baj vinni fogja a 150et
Szántani jó lesz, Rh ról meg lemondtam, kezdenek kiderülni dolgok róla, és nem akarok mégjobban megilyedni tőle.
na jo reggelt...ez a hirdetés nem semi de az szokot a legjobb lenni mikor leir mindent a motorjárol évj,ccm,ár,nagyon megbizható,szereti de megkell válnia töle....csak a tipust nemirja oda ...az isten barma mert ö tudja neki milyen van mindenkinek tudnia kéne ...
Kinéztem egy mtxet 100ért, amire azt mondják irányár, hátha akar cserélni rg-re.
CR
Tudom hülye vagyok, de ha lenne fölös 130am akkor tuti megvenném, nem tudom egyszerűen megtetszett
Igaz tuti nem 89-es....Lealkudám 100ra
Dani nem érdekel mint szükség megoldás?
ja meg hölgy tulajtól
a hirdetésbe jó:

nagyon megkimélt,terepen soha a büdös picsába nem használt :D
nincs rajt vonóhorog? e szar...... akkor már nem is kell....
és még milywen felszerelések vank rajta? 7 esből kivágja az egykereket 200 nál?
Enyém meg turbinás. Nem kell? Olcsó. Vonohorog az sajna nincs rajta, de szerintem megéri.
hát a mienkén a rádió kimaradt,de van rajta fűthető ülés, 7 sebesség,power szelep,meg ilyenek
Mé" a tiéteken nincsen?