Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem baj, azok akik ilyet szólnak vagy faszok vagy csak poénból írják, úgyhogy ne foglalkozz velük.
én szivesen irnék...csak abol általába lebaszás van..vagy h már megint egy ujabb hülye ötlet egy hülye gyerektöl..
Na mi a kihalás van már?
Senkienk nincs supercityje? Egy nagyon tuti af1 re kell cserélni.
Bár lehet itt semmi keresni valója a hirdetésnek de azért berakom ide is.
ezt aláírom én is
"könnyen kezelhető hobby motor"
én is ezt mondom
nézzétek az M1 ez
drz teszt van
Ja csak meg kell szerezni
És jelenleg csak az az aprilia ami van, ezzel lehet fizetni.
Mondhatnál valami legalább nagyról, futómű meg ilyen kis apróságokról
TDR125 jó kis motor(hát még a nagyteso ) de az elsösárvédö iszonyat csunya+idiota felfogatásu..
De elég picike szerintem elég gyorsan megunnád, nagy crosst meg szerintem hanyagold mert azok nagyon mennek, inkább egy kis dt való neked, az nem tépi fel az utat de megbízható jól kezelhető, szóval ideális tanuló moci lenne neked.
mondom nekem edig robogom van!! csak nemtom élöbe még régebben látam ilyen kis cross mocit..és h lehet érdekelne..mert ha azon téleg meglehet tanulni..
Most mi is van neked?
Mert talán egy 25ös mtx vagy dt nagyon is jó lenne, de a csúcs ebben a kategóriában rmx meg rx.
Ja a "hörsög" ért még kapsz, ha találkozunk, erre nagyon allergiás vagyok ha őket baztatják
azért kérdezgetek mert érdekelne egy moci!!és volt olyan forumhozászolás h nekem olyan kéne!!..mondjuk lehet h egy olyanon megtanulhatnék jobban váltani meg ilyenek!!!nemtom h terepmotorozásra menyire alkalmas..!!de érdekelne!!föleg ha nem drága!!
Jó volt az gyárilag is, gondolkodok rajta hogy majd beszerzek egy jó kis 25öst városba mászkálni.
A hangja az gyönyörű, össze nem lehet téveszteni semmivel.
hát de értsékek meg,h nem akarom eladni!!cask úgy föltettem,240ér má leeht odaadnám,ha kéne vkinek,mer akk nyernék rajta 100at ,és vették 1 másik iet olcsón,mivel tudok külföldről...
de amúgy nem áll szándékomban eladni,mer nagyon egybe van,kizünő állapot,nagyon megvok elégedve vele....
sok,jóval fiatalabbb motor megirigyelné,ha ien szép áll ba lenne,mint ez az etx...
szva enynit erőől
Már az összes mocit végig kérdezted ami csak létezik
Ez szerintem inkább csak második vagy sokadik mocinak éri meg.
főleg igy hogy már raktam előre kisebb lánckereket egész elfogadhatóan húz!
Mz jó moci, vizsgán imádtam, olyan kis... nem tudom megfogalmazni de jó
helosztok! egy minicross vagy nemtom h hivják!(orion talán) na szal egy olyan menyibe fáj??amin mondjuk énis eltok motorozgatni?
Hellósztok!
új képeket raktam adatlapomra, már kellett róla 1 pár új kép!!
nincs mit.
Kösz a segítséget.
hát ha jól emlékszem akkor olyan 6.5 liter körül volt a fogyasztása, 125km/h, de már zörgött a blokkja,ráfért volna egy dugó gyürü csere. Kényelmesebb mint a mostani motorom,mivel széles nagy a tdr ülése.Egyedül az első sárvédővel szoktak gondok lenni amikor kezdtem beleszeretni az enduro-világába.Ugyanis nem forgott el a kerék a sok sártól.Dehát nem erre tervezték.