Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv!

mi a helyzet emberek? mien volt a tegnapi pecsa?
vett vki vmit?
itt szakadt az eső reggel lehet h d.u kerülök egyet

gyuri

csináld meg az rx edet ugy mint az utcso képen van
láttam , egy rakász szar az egész. az egyetlen pozitivum abba a motorba a 45-ös WP első telo.

olvasd el az mx time, irják hoyg mien uj fejlesztéseet csinált benne a bmw.
majd beszartam a röhögéstől, mikor irták, hoyg a bmw bevezette a csapágyazott hátsó fékkart. a KTm aszem 83 óta csapágyazza.
enyit a bmw rű
he he
most volt a motorshow-ba sport2-n!!az az intermoto vagy mien kiálitásrol volt megint adás!
melyiket???
de biztos valami 2mázsás hizó
MTX....szerintem ez itt lesz az www.apronet.com/motor/lista.ph... szemetek az emberek.............................
uh látátok a bmw endurot???
áááá úgy szarrááztam mint az állat
Jó reggelt...Van vki köztetek aki váci, v környéki????Mert hozzá lenne egy kérdésem!Ott is esett/esik az eső???mert szeretnék felugrani a kosdi pályára....
köszi!!felveszlek ok!
Reggel?
aloha!
reggelt!!!
Jó reggelt fórumosok!!!!!!!!!
há sütni még nem süt, de nem esik, ez mindenképp arra enged következtetni hogy koszos lesz a motorom...
süüüüüüüüüüüüüüüüt a nap. ebből csapatás lesz még hozzá este...lámpát fogok tesztelni
Jó reggelt srácok!
raktam föl kb 10 képet
ezen a hegyen, és ennek a lábánál volt az idei pilisszántói verseny is a vörösvári csapat szervezésében
Bringázok sokat, akkor láttam úgylátszik.
helyes, tegnap néztem, és nem voltak még fent képek az új lámpáról
pedig felvettelek, de ha mégse látszik, akkor lécci vegyél fel te: siki92@msn.com
bővitem a bikepicset
amit látsz az Pilisszántón van, szerintem ha szeretsz kirándulni voltál már ott, és amit a motor takar, az ott a Szántói köszinház, ezen a hegyen van egy nagy fa kereszt!
Engem te nem vettél fel az biztos
na kilépek belépek hátha jó lesz.
jolvan, csak jelezz visza msn-en...