Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Íronikusan írta.
mért egy gyári pit nagyon izom??
Ez sem hangzik rosszul.
Meg hogy mutat már az ember egy ilyenen.
Én inkább az MTX-et, olcsóbb az alkatrész, de tényleg inkább a "gyenge"dt(30ló+6sebesség), mint az erős pit(5-10ló+1-4sebesség) ugye faisst?
Na vannak még értelmes emberek
meg mondjuk sztem ha ezt megunom..amihez sztem több mint egy év kell..sztem!! na mindegy és utána ezt megtarthatom és elhülyéskedhetek vele..sztem utána nemtom a simoval mit kezdenék!!igyis van elég motor a garázsba ami nincs kihasználva!!! ha városba akarok menni akor tesom robogoját használom..meg lassan majd lesz kocsijogsi..szal még városba nemkell moci..majd késöbb!!
csatlakozom marad a DT125(vagy a TDR..)
de mondjuk lehet h az nem azt jelenti h tok eltom vezetni h azzal csináltam meg a vizsgát!!
Most kivételesen egyetértek veled
de szal nemcsak arrol van szo h megtanuljak váltani...!de nemtom szal szeretnék már picit többet mint egy az én robogom!!!nemsokkal!!sztem ha egy 125ös mz-t elvezetek akor egy simsont is !sztem!de lehet nemigyvan!!
szentem 125ös dt lenne jó.
te ahoz hogy megtanulj váltani nem jó 1 simson kezdésnek... lehet hogy cikinek érzed+én vagyok hülye...
és amugy menyi durva egy ilyen pitbike??szal 14le sztem nemtul kevés egy sztem max 60kg os motorhoz!
na az zsir!!az nagyon zsir!!!
aha!oks..ez durva lehet és ebbe lehet váltot változtatni?vagy valah normális váltot belepaszolni?
az enyém nem körváltós
a blokkra van ragasztva egy cetli is,ami mutatja:
egy lefele
1-2 kközött üres
2 föl
3 föl
4 föl

és ha próbálok 4 fölé váltani,akkor semmi nem lesz,marad 4 ben
inkább te szállsz el a motorfékétől
az durva lehet mikor 4be mész már kicsit magas dordulaton és ijra 1es-t raksz!!elszáll a moci??
irtó szar én nagyon nem éreztem rá mikor pitbikeoztam.... mit még1x? nincs mit mondani ezen jóformán csak lefele váltasz és közben számolgatod hogy hol is jársz
ja!!jo oks!!szal akor 1-4lefele és ha tovább viszem akor ujra 1es?
huuu az klasz lehet
még1szer!!léci..
az hogy lefele van 1-2-3-4 aztán újra....szal 4 után 1 jön
hát biztos h nem mennék ki utra..!!inkább csak a mezön gyakorolgatnék!!!vagy a társasház udvarába mondjuk az lehet picit hangos lenne
nem fikázni.... majd lesz rajta polisportos matrica meg meg van már a fekete polisport kézvédő csak még nincs fönt...szentem faja