Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A blokk meg a váz a lényeg a többi meg nem is érdekes.
És úgylátom ugyanaz az évjárat lehet a kettő.
én biciglis úton pengettem a múlt hétvégén keszthely-hévíz között. látom hogy egy buzi náci a rottweilerével mega barátokkal beszélget ezért alapfordulat lassan de köztük mert másként nem akart elengedni,mellé értem erre vállon akart ütni! no hát azért protektor miegymás.. de megfordultam! erre az a szerencsétlen meg a kutyát akarta rámúszítani de hát mikor a kecském megszólal ott a kutya össze szarja magát! meghajtottam kicsit őket:) utána láttam a ninós autót de nem nagyon akartam lassítani neki,irány a mező:)
Hát apám ez jó kérdés! én csak azt szedem szét ami rossz rajt! de ha kell holnapra megnézem! amúgy az enyémen semmi nem gyári úgyhogy... de szépet néztél ki magadnak!
há nem megálltam és mosolyogtam neki, mentünk eccercsak látom ott egy nő a domboldalon föjjeb nézek erre egy kedves tetves kamera man fotozgat minket....(olyan szép zöld ruciba)
89-90! szerintem! a knézete kb!
Hello.
Nem tudnál egy pár dolgot írni mtx ről?
Milyen power van benne pl.
az őz meg egy állat:) te is :)
szerintetek ez az mtx mikori?
mindenki téged akar! amúgy jogtalanul fényképeztek!!! nincs joguk fotózni! meg különben is minek veszed le a bukót, a bukó alatt meg bárki lehet!
még sehol, remélem nem is lesz, ha kicsit viszább olvasol megtalálod, de nem csak ez volt izgi, egy őz is az életemet akarta tegnap....
hol az a kép rólad? :D
szép a felni,csak kissé redvás
láod amit MSN-en irok, vagy már emgint szopat?
Majd jövőre beszerzek egy ilyet
köszi....meg kéne olcsón lánckerék meg nem ártana hmm első gumi...
Gratula!
Feladatt adott, adapter távtartó!
meeeeeeeegvan
ja van különolajzás, de kikötöttem
Evenxnek: A powerné valami ki szokott törni ,valami ilyesmi nem nagyon vágom a powert de ez az rm-nél is elő szokott jönni egy bizonyos évjáratom belül, többet nem tudok rola én ugy vettem hogy pont előtte lett megcsinálva
Fogyasztás:enduroba5-6
pályán meg homokbányába:8-9-10 kb
de te is tudod az első kerék mér a hátso meg forog
Mondhatom meg vagyok vele elégedve jun ban vettem főtengelyszimering ment ki eddig , indulni könnyen indul,futómű szerintem fasza
a motorja ugyanaz miont az rm250-é csak kisebb karbival, alul is van benne azért nyomaték
kdx250 el mentem eddig ami hasonlo kat,de az gyengébb lényegesebben meg nehezebb is
Azért érzed rajta hogy versenyenduro
Amugy ma nem voltál simai uton ki lehetett próbálni a hondákat,Honda Szász tartott valami nyilt nap félét crf-ket
Siki én hagyományőrő ember vok valamelyest...szoval mondtam nekem is a Jézuska hozta a mocc-t ....Mikulás?jaja...majd ki is fogom fényesíteni a mocc-os csizmámat....hogy teli tudja pakolni finomságokkal
és a Mikulásról mi a véleményed?
Siki ezt már megbeszéltük....Jézuska ...majd kukkold ki
ekszeszájbuk most lesz a naploban
nemááá, ugye nem azt akarod mondani hogy nincs is....eskü idén kilesem!
Ez a moci az de árat nem mondok rá, majd ha megvettem
Olcsó.