aszem most eldöntöttem:)sztem veszek egy ilyen pitbike-ot! ezen megtanulok jogan váltogatni!!anyira sok baj csak nincs vele!!anyira nem bivajerös..de azért nem is fing végülis az is jo lenne ha az uj szituáciokat tudnék vele átélni és arra reagálni!!
uhh voltunk motorozni, volt minden erdész bácsi készitett müvészfotót a domboldalról hogy szopna le keresztbe....megyünk eccercsak látom mozgás a dombon odanézek erre az a pöcs épp fényképez minket, megmutatam neki a kicsi kezem középső ujjamban görcsel....remélem a kép csak az ő gyüjteményét gazdagítja nem másét, pl vörösvár ujság....
Aztán eccercsak beugrált mellém egy özike jött melletem két ugrást aztán elment... de miközbe mellém ugrott majdnem fellököt, alig tudtam elrántani a kormányt, biztos hülye volt....
De amugy élveztem mentünk 50en valahány km-t.... Helyenként sár, helyenként nem láttuk mi van a levél alatt....
Na jó volt egyszó mint 100!
(tudom ki kérdezte.... )
na megjöttem a börzéről vettem kézvédőt,spot lámpás fejidomot,felnit(did,teszem hozzá az lc4ekben is ez van,15ért sikerült hozzájutnom tárcsával,hibátlan állapot )és lezsíroztam a sm szettet,jövő 7en jön fel pestre a srác,30-35ba elhozom-2 felni tárcsákkal,lánckerékkel,gumikkal+első féknyereg
ez jó nap volt
futómü...elöl/hátul van ...na jó elöl pumpálhato+rugot lehet feszesebre állitani,hátul uez pumpállás nélkül-kerekek elöl 2.15-18"hátul 2.50-17"(a 125-ben sanremo felnik vannak hátul 3")én már átfaragtam alu 17"-ra.Lightos terepre jó de utcán érzi jol magát (funbike)......aproságok:Elég ritka japcsi piacos,TZR blokkos 1988-1992 ig gyártották.Sor2 50le gyorsulás(nem mértem de jóóóó )létezik 240es is belöle(francia piacos butitott 44le kb).fogyasztás...6 -7körül,ha cibálom nagyon szereti a benyát.. hirtelen ennyi....én csipem nagyon
amugy komolyan én szivesen vennék 1 pitebike-ot mert türhetö az ára..!!!nemtul erös ..de sztem nem is gyenge..erröl meg bármikor letok pattani ha gát van..csak férjek el rajta
Nem csak a világítás, hanem a rndőr miatt is. Vagy mire is akarod használni?
Aztán eccercsak beugrált mellém egy özike jött melletem két ugrást aztán elment... de miközbe mellém ugrott majdnem fellököt, alig tudtam elrántani a kormányt, biztos hülye volt....
De amugy élveztem mentünk 50en valahány km-t.... Helyenként sár, helyenként nem láttuk mi van a levél alatt....
Na jó volt egyszó mint 100!
(tudom ki kérdezte.... )
ez jó nap volt
Hát ez jó
Meg egy ember is elég hülyén néz rajta ki.
kellene a mocimhoz egy garn. kuplunglamella. Hol a legjobb megvenni, és kb mibe fáj? Yamah WR250 olyan 93 körüli. Gondolom az YZ teljesen jó bele...