Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ti még hisztek abban h a Jézuska hozza az ajándékot???
bowdenkészítőjavítómester
nemtom h dolgozik csak találtam "szörfölés" közben
könyü lesz...csak éppen a jézuska lehet h baszik hozni
nekem csizmát hoz meg vesevédőt
Hát így könnyű.
először azon gondolkodj, h mit is akarsz valójában. mert szerintem fogalmad sincs.
elöször megprobálkozok azzal h karácsonyra hozzon egyet a jézuska..!!ha nem akor még gondolkodon vok!!
Na tényleg, nem rosz ötlet, na megyek is aludni, ma már úgylátszik sok volt.
de ha sok zséd van akkor veszel 1 pitet meg egy dt-t ha jól számolom az a 2001es dt 300 meg az a pit 260 akkor az még "csak" 560...aztán amelyik jobban teccik azt megtartod hosszútávon
ez gyári?menyibe fáj egy ilyen?és h viselkedik??
Ezt már mondtam neki semmit sem ért
nehogy pitet vegyél!!! max 2. motornak. látom fogalmad nincs mit akarsz.
megmutatot mien a tied??
hát az biztos h még egy ideig nem megyek pályára!!mert debrecenbe elég rosz helyen van!!meg még nem is szeretnék kimenni!!inkább a mezön lovaglás után probálagtnám!!meg kicsit terepeznék!!bár ezzel nem anyira lehet..!!amugy meg egy pit bike ugtatot énis tok csinálni magamnak!sztem!vagyis amit filmen látam az nemnagycucc!!
semmi gond, nem pályára kell menni vele,vagy ha mész,akkor pit bikek ellen
Ez a másik, simán átgyalogolnak rajtad.
na jo megyek füdeni minyá jövök, én anyit mondok hogy kezdésnek 125ös 2T enduro....
Robogó után sokáig nem fogod megunni a DT-t sem nyugi! Bátrabban mehetsz vele pályára is pl mint az Orionnal(bocs Standar!
hát nemtom!!..most "beleszerelmesedtem" ezekbe a gépekbe
terepre nem nagyon kell egyedül menni
amugymeg nehogy azt mond hogy EZ nem lenne qrva jó a robi után....
Ez se könnyű csak pici.
Legalábbis amivel én találkoztam az nem volt annyira könnyű mint amennyire pici.
de amugy nemtom..szal ha egy "gyenge" dt-vel esek rámesik 100kg..ezt meg kidobom magam alol !nem???