Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi.
Mennyit fogysztott, mennyit ment, mennyire volt megbízható, mennyire kényelmes, stb?
TDR- hmmmm nagyon szerettem azt a motort. Kezes és szép volt. Csak nem voltak papirjai és meg kellett válnom tőle. Ha még meglenne biztosan én is streetfighter-lennék már
Az azért durva főleg hogy van benne vagy 100Ftnyi anyag
A tdr-ről nem tudnám mesélni valamit, haver éppen ilyesmit akar.
most kaptam agygörcsöt megtudtam,hogy mennyi lenne egy új power elektronika. 87ezer
dedurva....egyszer nekem is menni fog..
De ő meg nincs itt
Én meg nem tudok kivel
Annyi benzinem van hogy a gyurival valahova elmenjünk a környékre
nem én megyek motorozni!
Mindeki ezerrel börzézik?
Elsőre azt mondta hogy 250
Rendszámos egyébként és 200ért széppen elviszem majd tőle, egyébként ismerjük szóval akár még hitel is lehetséges, egy éves futamidővel.
Első fék kicsit kicsinek tűnik, lehet kell majd vele kezdeni valamit
és hány magyar forintot szeretne érte a gazdi?
Vagy 15perce van fönt.
Erről pont nincs, de már láttam, sőt fogtam is
www.leguidevert.com/zoom/250rh...
ugyanilyen csak fehér-kék színben.
szepnapot Motorosok ,szep a ido lehet rakni neki
van kép a kiszemeltről? rg-re van jelentkező?
ááá sajna nem fog össze jönni, sajnálom de 250es rh-t kell vegyek belőle, pedig már annyira megszoktam a babetta gondolatát
ok mikor jösz elcserélni az rg-t a babettára?
Felezzünk, fél liter olaj és 5 liter benzin.
Na alakul a 250es rh-m , jővő héten elviszi ember átnézetni, csak azután engedi kipróbálni, és ár attól függ hogy mit mondanak neki szervízben, remélem azt mondják hogy nagyon szar
Én meg felraktam rg-t hirdetésbe, de úgy hogy azért még egy kicsit lehessen alkudni
Ha nem jön össze az rh, akkor egyenlőre elcserélem valami etx-re vagy régi rx re, talán ha akad akkor jobb lenne egy rmx vagy tsr 125, azzal valahogy kihúzom őszig.
nekem kéne benzin......
áh szóra sem érdemes, 10 liter benzin, vagy 1 liter full syntetikus olaj lesz...
köszönöm eme nemes kinevezést
Az jön föl az biztos 6ot pörög és akármikor akárhol emeli az elejét.
a roncs jelző lehet hogy erős volt kicsit, de szerintem se tudod eladni 240ért, de ha nem is akarod sürgösen akkor persze okés, hátha valaki rá harap....