Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nem hittem hogy kiszúrjátok
mind 1 keresek egy k 6 os képet
tudom hogy k4 es van a képen. ezt találtam éppen. rendes képem nincs róla mert mondom kb 1 órája szólt.
ez k3 vagy k4 nem pedig k6 s esetleg raktár moci vagy szalon moci volt és 2006 s forgalomba helyezésú vagy akkor lett meg az elsö tulaja...
Hááát ezen a képen egy K4-es van.

Sztem keress gyorsan K6-os képet
csak hallomásból tudom mert ma este mondta a szerelőm. de igen. sarat még nemigen látott
ugyanijen?
ez itten. kb ilyen állapotban van
rmz ről dobj fel képet ugy teccetősebb...
a pecsa hát majd beszélek a rokonnal mert nem értel el.. bisztos kúrelt
Na eldőlt már ki jön holnap?????????, PECSAAAAA
ne is törödj vele, ismétlés a tudás atyja
na én mára megyek
Mindenkinek jó csapatást, Standar nyugi, lesz ez még ígyse!
hopp ez nem ide ment
Srácok. Van egy 2006 os 250 es 4t Suzuki RMZ szalon állapotban 15 üzemórával. ELADÓÓÓ 950 000 buznyákért.
várom a jelentkezőket!! Családi okok miatt.
Tel: 06-20-353-6862
Msn: daren89@freemail.hu

képeket kérésre tudok szerezni. Egyik haverom kérte hogy tegyem fel ide is. És ha tudok rá vevőt továbbítom hozzá
ja értem oks
én aszem hétfőn megrendelem a Parillától a dolgokat, 2 piros sárvédő meg matrica szett, de a matrica szettet elviszi a Jézuska
mert még átnézzük hogy minden patentúl van e összerakva.
Ja meg kinn leszek a PECSÁBA

AZ RMZ TOVÁBBRA IS ELDÓ!!
Ménem holnap mentek, vasárnap kitugya milesz, minden napot ki kell használni!
CR-ről is kérünk képeket!
ja és 15 üzemórával. még a fék mellett a blokk sincs megkopva a fékezésektől.. Nagyon tuti járgány!! És az ára is az
kééész van a cr vasárnap már csapatunk...
nagyon patent lett.

Srácok. Van egy 2006 os 250 es 4t Suzuki RMZ szalon állapotban. ELADÓÓÓ 950 000 buznyákért.
várom a jelentkezőket!! Családi okok miatt.
Tel: 06-20-353-6862
Msn: daren89@freemail.hu

képeket kérésre tudok szerezni. Egyik haverom kérte hogy tegyem fel ide is. És ha tudok rá vevőt továbbítom hozzá
Egyébként megnéztem ennyiért vannak az rg-k, persze amiből nem hiányzik a fél blokk, meg hasonlók, rendszámos több, de nekem tulajdonképpen megvan rendszám is, sőt minden papírja csak valaki nagyon régen nem iratta át.
Én midig
Nem neked , a bringa sokkal többet ér
vdani te ugyltom nagyon elvagy
140-ért akarod eladni az rg-t????? hahaha, hörsög és a bringa is jár hozzá? :D
ajjaj remélem azt még nem tudod hol lakom....