van valami 5leted honnan szerezhetek lamellát olcsóé?
A Pinkmotosnál rendeltem Tourmaxot, de éppen nincsen nekik standard 10k HUF-ért, csak Racing 20kért...annyié meg nem kell!
Beszéltem a Fehérékkel is, de ugyanúgy Tourmaxot árulnak, és félek nekik sem lesz..
Universalmotornál kb 15k HUF, Motormann is kb ugyanez. Parillának nincs kuplungja..Gyári Yamaha 3033 HUF/db és kell 7db.
Bonyolult dolog kicserélni egy kuplunglamellaszettet egy YZ250-en? Találtam jó kis lamellákat, de nem tudom hogy meg tudom-e csinálni...Simsonon már cseréltem.
Nem mentem még pitbike-al, tehát tényleg nincs személyes tapasztalatom. Cimborámnak van, de még nem volt időm kipróbálni. Alatta viszont elég szarul megy(monnyuk van 120kg legalább)
Szerintem akkor is jobban megy egy 25-ös poweres 2t softenduro
hát ja..az tuti hogy most nem kell vele baszakodni egy idejig...fullos verda lesz...fáj is aszivem miatta...dehát ez van...ha neadjisten nem jönne össze a csere...használom addig amig nem megy el...
én csinálgatom ja
nem írja de van ott 75ccmes meg 125ös orion is 75ös 170 a 125ös meg 209ezer
Tud vki mondnai nekem egy motorkiegészítős onlineshop URL-t???
van valami 5leted honnan szerezhetek lamellát olcsóé?
A Pinkmotosnál rendeltem Tourmaxot, de éppen nincsen nekik standard 10k HUF-ért, csak Racing 20kért...annyié meg nem kell!
Beszéltem a Fehérékkel is, de ugyanúgy Tourmaxot árulnak, és félek nekik sem lesz..
Universalmotornál kb 15k HUF, Motormann is kb ugyanez. Parillának nincs kuplungja..Gyári Yamaha 3033 HUF/db és kell 7db.
Egyéb 5let???
kb 20 perces meló,olajleeresztéssel együtt
Nem mentem még pitbike-al, tehát tényleg nincs személyes tapasztalatom. Cimborámnak van, de még nem volt időm kipróbálni. Alatta viszont elég szarul megy(monnyuk van 120kg legalább)
Szerintem akkor is jobban megy egy 25-ös poweres 2t softenduro
nézem a terminator 1 et a tv2-n
csaóóóó
csá
janem yzf nek csak 8
yz-m nek meg 9
yzf 1 tankal elmegy 130 at
yz 1 tankal meg kb max 60-70et
vagy ennyire elkapott a 4t feeling,??
szal összejött a 100ropi..ja meg plusz az idomok ami kb 25-30
amugy a powerrel mi lett???