de a gyűrüs láncnak a lényege nem csak abban van hogy ne jöjjön ki a kenőanyag a csapokbol, sokkal inkább az hogy befelé NE engedje a sikálo port, folyékony sarat, ami a lánc élettartalmát jelentősen leröviditi.
én pont nem vennék o gyűrűset, szerintem semmivel nem ér többet, de annyival amennyivel többe van biztos nem... inkább cserélem a simát 2-szer olyan sűrűn... meg a gyűrűk mögül magasnyomásúval esetleg brigéciollal ki tudod mosni a kenőanyagot... én parasztvakításnak gondolom...
amúgy a gyári o gyűrűs láncomnál én észrevettem hogy tolva (!) fogja a motort amikor már ratyi volt
de hogy rajta ülve... ugyanmár...
Mondjuk ezen az o gyűrűs láncon észrevenni a teljesítményen nagyon kitudok akadni vagy amit te írtál vas vs alumíniumon is jót nevettem... Egyszer a Gyáli crosspálya tulaja baszta fel vele az agyamat, mikor mondtam neki hogy kéne egy lánc az yz 250-re , de csak simát tegyek rá, mert vissza fog venni a teljesítményből... Mert a fia versenyző és ő már csak tudja...
csak ha már valaki felkapja a vizet bármire és hivatkozik előzményekre akkor megnézhetné azt is hogy én kinek az irására respektáltam az alu vs acél lánkerék irásomat....
nem bonyolult , előzmény gomb.
jahh lehet hogy én is öregszem és egyre kevésbé tolerálom azt hogy itt a neten mindenkinek olyan kis baba lelke van , simogatni kell, meg jopofákat irkálni mertha nem igy teszel emberek rögtön a plafonon vannak ...
sokszor probálok segiteni tanácsal a legnagyobb joindulattal 20 év tereptapasztalatal a hátam mögött, de mostanság többnyire az van hogy még egy "köszönömre" se futja ,
lehet leszokok erröl a segitősdiröl aztán mindenki oldja meg a szaros kis problémáját ahogy tudja, .....
Ronis ő csak a pici iróniát nem veszi észre amivel mi itt írogatni szoktunk ennyi . Öregszem már nem ugrok ilyenekre tedd te is azt segíts hátha valakitől te is visszakapod. " na ennyi baromságot leírni vazze "
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yz450-4551268
A támfal tetején álltam kár h nem dumáltunk.
amúgy a gyári o gyűrűs láncomnál én észrevettem hogy tolva (!) fogja a motort amikor már ratyi volt
de hogy rajta ülve... ugyanmár...
csak ha már valaki felkapja a vizet bármire és hivatkozik előzményekre akkor megnézhetné azt is hogy én kinek az irására respektáltam az alu vs acél lánkerék irásomat....
nem bonyolult , előzmény gomb.
jahh lehet hogy én is öregszem és egyre kevésbé tolerálom azt hogy itt a neten mindenkinek olyan kis baba lelke van , simogatni kell, meg jopofákat irkálni mertha nem igy teszel emberek rögtön a plafonon vannak ...
sokszor probálok segiteni tanácsal a legnagyobb joindulattal 20 év tereptapasztalatal a hátam mögött, de mostanság többnyire az van hogy még egy "köszönömre" se futja ,
lehet leszokok erröl a segitősdiröl aztán mindenki oldja meg a szaros kis problémáját ahogy tudja, .....