Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Marha nagy szél meg por volt, MXBéla is pár kör után hazament inkább, érezte, hogy gáz lenne, ha erőltetné, később ketten összeugrattak hátul...Azokat sem ugrottam meg, amiket tavaly ősszel az edzésen igen...szóval kicsit gyenge nap volt.
Nem rossz, srácok!
Ide még edzenem kell..
Nem éreztem volna magam biztonságban
Akkor holnap mehet illegal-ba!
Jók a képeitek!
sajnos mi a négy napból, már az engedélyezett kettőt ellőttünk.
Inkább mi nem volt...bőr a tenyeremen.
Holnap nekem kötelező rokonvizit, pfuj. Bár úgysem tudom fogni a kormányt.
miért mi volt?

holnap ki merre?
mi úgy néz ki betámadjuk bugyit
Fájdalmas nap a mai.
A mai motorozás Nyáregyházán.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Nekem meg a rendszámom egyedi. Más kocsiján még nem láttam olyat...
A szemüveg nem egyedi csak még nem rendelt senki magának az usa-ból a ruha is ilyen.
A hidegben raktam rá és azóta nem vettem le.
Pár mai Nyáregyházai kép. Kurva nagy por volt , el is jöttünk hamar.
Jó cuccos, az egyedi iridiumos Dragon szemüveghez külön gratula!
(a Scott Voltage-nek, amit Gerytől vettem adtam azért egy lehetőséget és végül kiderült, hogy csak a dobozból kibontva tűnt szűknek, motorozás közben valszeg tágult kicsit, így nem ért a szememhez, sőt, az orrkialakítás miatt még kényelmesebb is volt végre, mint az etalon Oakley)

Viszont kiderült, hogy ereszt az első teleszkópom, így úgy néz ki mégsem úszom meg kiadás nélkül a szezonkezdést.

(itt egy kép, de én divatos AMA SX matricákban és ruhakölteményekben nem tudok villantani)
a helyzet itt keleten is hasonló...ez a sok szél hamar kiszárította a helyeket,főleg a full homok pályákat...
Akkora por van nyaregyen hogy gyorsan el is jottunk kakukkal....
Keresek!
KTM 2000-2007 450-525 EXC Szervíz ill.gépkönyvet MAGYAR NYELVEN! Ha van valakinek írjon FONTOS!
Tényleg szép ruha!

Akkor most kézvédő nem az enduro-hoz kell?
A mai tegnapi Sóskúti endurocross versenyről lehet dvd-t rendelni akit érdekel :)
Itt egy válogatás és további információk
http://sadaweb.hu/kategoria/ga...
fél, egy ora és felkerül tölem 500db sóskuti fotó :)
az rám gondolt nem a motorra... Nyúlik a kéz rendesen! Óvatosnak kell lenni, mert ami gázt nem direkt adsz, azt is lereagálja! Méghozzá elég vehemensen
Motorozás? hahahahahahahahah. Az minden volt csak az nem. Beszélgetés a motor mellett te motor gyilkos
Holnap pár lelkes amatőr Nyáregyházán csapat, akinek van kedve, jöjjön.
pedig az a legkönnyebb része....
most már csak motorozni kéne megtanulni.