Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker 75 rongy lett a cr full szevízösszege szép
Ádiék klubbja ?? Melyik?
mik ezek a kééépek? he? majd nem soká tolok fel én is
Szió mx77!Mizujs veled?Lábad?
Van akinek csak a hoki marad
Ma lemostam hogy holnap ösze koszolhassam...
nem, a szakitás miatt buslakodok klubjába!
mesélj...
a 60lovas cr125 klubba?
Hi!

PLZ dobjatók már meg 1-2 címmel ahol lehet jó olcsón YZ125 (2006) dekort venni.
A hűtőidom az elsődleges célpont de sárvédő dekor is jöhet!

Parillát ismerem, de Ti hátha tudtok 1 olcsóbb helyet.
Most tettem be a sütőbe a fini sütit sülni
csatlakozol Ádiék klubjába?
aloha
kurva régen voltam
történt velem 1-2 dolog
akinek gondja van az mtx el vagy a gamespy al az msn en keressen
bassza meg mindenki ilyen nagy sportember . én 7 évig versenyfutó voltam.100/400/800 méteren, csak elkezdödött a motoros pályafutás, és repedt bokával, megh törött lábbal nem tudtam már ugyanugy futni, ugyhogy szép lassan abbamaradt. ma meg már a kutyát is kocsival hordom futtatni
OKOSAt!!!!!!!!!!!

Bocsi!!!!!!!!!!!!!!
Hahoo!!!!!

Jobb napot, megvan a legújabb NFS azzal nyomatom!!
Menekülök a zsernyákok elől 1000 rel!!!!!
Jó mocizást, én mostanába nem mehetek"váltó hiba"!!!!!!!!!!!!!!!
De a fórumot mindig elolvasom,írjatok sokat meg okosota!!!!!!
ja úgy szólván magyarul csak 10 órát használták
Na mi a helyzet hokisok .Senki nincs itt vagy mi van?Aki tudja hogy holl lakik zoozee az nézen már be hozá mert én ugyérzem hogy valami nagy baj van .Vagy mindenki most javitja a mociját .
jahh! :) hoki!
Jó reggelt srácok! shabika hoki ...jégkorizni a tavamon szoktam csend és nyugalom,nincs tömeg...meg régebben feljártunk Pest city-be...
Jó napot, erős nyakat!

SMD alkatrészeket??????
Spy 14 jó hát nyugodtan öntsd bele.Szerintem tuti jó.Én castrol 10-40 öntök bele és tökéletes.Honda szerelö gyerek monta hogy jó bele.
elég pro a cucc
azé biztos van 1 kis fogyasztása,akk má inkább 1 husaberg fs 650,az is majnem ien erős..
monyuk a 2t feeeling az tteljesen más...hú megrugatnám a gépet..te hogy lehet ezzel ekrekezni...120nál még lazán kikapod kerékre
hát ha már a motorom most ment tönkre akkor a gépemnek is most kell.9 kondi megadta magát.volt amelyik csal felpúposodott az alaplapon de volt amelyik már el is folyt.hát kivettem.holanp ha van egy kis szerencsem akkor tudok venni egyik boltba 9 uj kondit.aztan du tan meg beforrasztom.elvegre ez a szakmam vagy mi a szösz...szóval még nincs meg a kézbesites.de ezt tanulom.elektrotechnika...blááá.no mindegy.