Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hy!Dobálos pitbike oslink
de vicces itt vki....
Nyugi!
Még mindig eladhatod...
mondjatok nekem vmi biztatót...mer fehéréknél azt mondták h olasz gépek hátsó gátlóját nem tudják megcsinálni
Az labdajáték?
Én meg jégkorongoztam is, amíg volt csapat Jászberényben
Szép estét srácok!Tök jo h milyen sportemberek vannak itt ...dehát végülis a motorozás is egy sport ...
13000 ezer volt a gumi én a hondát használom mert már csak az van
nem biza...és kosárban gondolkodni is kell nem úgy mint a fociban,ott csak rúgni kell
Én is kosaroaztam sok sok éven át, szóval nem szidni, jó játék, én szerettem nagyon.

Milyen olajat kaarsz ohva önteni?????
én focizni szeretek. 1 héten 1x játszunk 1 meccset a 2 tesin kívül..
amugy gyomo sport jo szal ezen ne vitatkozatok:) csak szeresétek amit csináltok:) amugy én pl lovagolok..(tom senki se kiváncsi rá) aztán hát szeretnék majd ujra vizilabdázni járni cska nincs idöm..:s de a lényeg szeresd amit csinálsz
te most melyik mocid hasznalod??
csá
mennyi volt a gumi??
Hy megvan az uj guma .Remélem jó idö lesz hétvégén akkor készitjük a pályát majd teszek föl képeket.Most már csak a motor hiányzik a gépböl
gerle leirtam neked a bubba videóhoz hogy miért jó ha whippet nyom az ugrásnál...de ide is beirom..igy eccerűbb..
szal ha ugratás közben whippet(csóvát) nyomat akkor azzal azt éri el hoggy kisseb ivben fog repülni..vagyis sokkal gyorsabban átszállja...
szasztok ,Na akkor motorozas felre rakva?YZ uj meg van vagy az sem lesz?
jó ezen most lehet vitatkozni úgy mint robi-vagy váltós moci...ennyi
vizilabda az ász
holnaptól ujra jáccom
2 év szünet ütán ismét vizre szállok
előtte 5 évig nyomtam
de a foci jobb mint a kosárlabda
naaa azért nem éppen de nem vagyok egy foci rajongo se
Sokkal jobb mint a foci
kosárlabda a világ legszarabb labda játéka
blee utálom
gyuri azért ne sértödj meg
teszel a benzinbe olajat(ugyis kell hozzá 500km-ig min..)beinditod lehuzod a karbinál a csövet és nézed jön-e az olaj.
ha már a sportról van szó én kedden-csütörtökön és vasárnap járok fotballozni amúgy meg vagy gépezek vagy motorozok