Röviden: igen.
A drz e soha nincs 50le, mondom ezt úgy, hogy nagy drz fan vagyok Gondolj bele, h egy 450es crossmotor 55le, ami ugye egy full versenymotor...
Egyébként meg nem mindegy, h hány le?
ahogy mondod, mivel ha gyártó lennék én is fényezném a cuccom, másrészt szeretnek főtengelyen mért teljesítmény adatokat megadni, azt mire kerékhez ér mindjárt szétszalad a ménes...
szánj rá pár db ezrest és méresd be padon, lehet seggre fogsz ülni
látom te "az én apukám akkor is erősebb stílusban nyomod"....
amúgy egy rossz szót se szóltam a drz-ről, teljesen jó arra, amire való
pusztán nem tudom szó nélkül hagyni az ilyen égbekiáltó hülyeségeket...
sziasztok!
suzuki drz-e vagy szuki drz-s a jobb? és miért? majd venni akarok ha eladom a mocim.. ( főleg terepen lenne használva!) köszi a válaszokat és a véleményeket előre!
A páncélom megcsináltam, a sisakom meg van ragasztva, de már intézem az új simlit , mi baj lehet... Hó sincs, hogy ne lássam, merre megy a nyomvonal...
mert valamiért azt hiresztelik hogy
E=50 le
S=40 le
és mivel nem vagyok fékpad hogy hitelesitsem csak erre tudok hivatkozni bocs
A drz e soha nincs 50le, mondom ezt úgy, hogy nagy drz fan vagyok Gondolj bele, h egy 450es crossmotor 55le, ami ugye egy full versenymotor...
Egyébként meg nem mindegy, h hány le?
szánj rá pár db ezrest és méresd be padon, lehet seggre fogsz ülni
amúgy egy rossz szót se szóltam a drz-ről, teljesen jó arra, amire való
pusztán nem tudom szó nélkül hagyni az ilyen égbekiáltó hülyeségeket...
Dobnak rá 1 rendszert azt 1-ből 60
max póniló
50 LE kb és könnyebb
szebb
suzuki drz-e vagy szuki drz-s a jobb? és miért? majd venni akarok ha eladom a mocim.. ( főleg terepen lenne használva!) köszi a válaszokat és a véleményeket előre!
jobbulást
Lehet hogy én is kijövök picit, gyalog,fáj minden mozgás,nem törtem sehol, de az oldalam az kék-zöld-lila szinben pompázik
Na, aludjunk. Jóéjt, akkor 10-re várlak összepakolva.
Majd a quadosokkal kell időbeosztást egyeztetni