Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de voltam
De te se így gyere mert a röhögéstől nem bírunk a Misivel megtanítani mocizni.
Sziasztok!
Volna egy fura kérésem/kérdésem: 520-as láncdarabot keresek, tudjátok olyat amit az ember elhajít mikor méretre vágja az új láncot a motorjára. Olyankor ugye leesik egy 10-20-30 centis darab. Ilyenre volna szükségem egy vagy két darabra. Esetleg levetett teljes lánc is érdekel, ha még van benne egy kis tartalék...
Elég fontos volna, kérem aki tud segítsen!
Ha írsz egy emailt vagy sms-t visszahívlak.
Előre is kösz! herrfp@gmail.com illetve 06 20 365 8385
szeva itt még nem gazos a dombocska
Az a helyzet Misi, hogy te ilyen magasságokba soha nem fogsz eljutni....
de remélem te se
De remélem nem így ebben a pózban akarsz majd oktatni...
Nagyon kezes motor! Gyári áttétellel 1-ben állgázra keróra, 2.-ban segíteni kell neki. A hátsófék ok, az elsőfék is, ha a dob, és a betétek össze vannak szabályozva. Megbízható blokk, nem hiába DR. Könnyen indul. Nem túl nehéz 140kg körüli, egy 600-asnál jóval könnyebb. 3.5-6L-es fogyi. 6V-os rendszer, aksival, ami nem a legjobb, de működik. Úton is jó, bár üléspozíciója inkább terepre való(hamar szétülöd a segged ahhoz képest, hogy széles az ülés. Hátsó utasnak viszont fotelja van. Lámpa kapcsolók, nem túl fejledtek, MZ szerű, csak japán kivitelben, nem határozott a kapcsolásuk, nem a kinézetre gondolok.
Itt még hasonlítasz egy igazi krosszosra mert még megvan a silded
Jól látom van DR 500-d mondhatnál róla véleményt milyen
szevasztok réti sasok! hétvégén oktatás!
Azt én tudással pótolom..
Te meg szorozd be a lóerőidet 2-vel és meg kapod az enyémet
Azt a 8-at osszd el 2-vel és akkor kijön a valós sebbeségeid száma.... Nekem 2-vel több van...
Ügyes vagy!
Ha nem tartasz fel ilyen kérdésekkel ,hogy hogy üljek a motoron ,mikor váltsam a 8. sebességet az endúrómon akkor meg látod mennyit megy egy krosszos.
Igen előszőr megy szépen, 2.-ra már nehezebben, 3.-ra kezdek kondolkodni, hogy hol találjak rajta fogást
Pedig Kakukknak megy..
kérdezd meg Gabit,engem a leérkezés nem érdekel.de nyugi jó viselkedett.különben nem ugráltam volna annyit vele.már bánom hogy eladtam.
fotoshop.
a leérkezésekröl is van kép?
ahogy igy elnézem... az...