Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ciki de én kidöltem, majd holnap szerzem meg a crm-edet :D
Hát a zereg hegyi állat, annál jobban nem terepezik semmi-----az rg a legjobb terepmotor
Bizalmas üzleti titkokat nem adok ki
140 lesz gyönyörű festéssel feltéve ha addig sikerül minden kis apróságot rendbe rakni.
igen? hol van benne a nevében?
Amugy menyiért akarod majd eladni?
Nem értesz te az üzlethez
Ha raksz dtbe egy 250es blokkot(rmx 250) aztán kicseréled a vázat egy rmxére akkor arra is cserélhetünk :D
Az azért nem olyan poén mint a zerge. Már a nevében is benne van hogy terepmotor.
nem az nem jo csere!
Mondom neked egy babetta-rg csere lenne jó, ha ugyis szeretsz tekerni...
jovan akkor mond ki gyorsan hogy: a crm-em....
Láthatod hogy nem olyan rosz csere az na crm-rg, a crm nek nincs vicces neve, de mond ki gyorsan hogy "az rgm". Na látod ezért megéri.
Haverhoz mindig 3mas határ hegyen szoktam menni, jó enduro az az rg :D
nem azokra a hülyékre akik kikanyarodnak elém vagy kitolatnak utána meg totyognak a rosz uton félve a gödröktől amit én élveznék, de lehuzodni nem képesek, akkor meg csak pislognak mikor valahogy eléjük kerülök....
És ha esetleg vmi történik na kiszopja meg jobban, ezért kell a legközelebbi erdőbe bemenni, és erdőn keresztül eljutni ahova akarsz...
Az értelmetlenül össze-vissza cikázó fémkoporsókra gondolsz?
azért lehet terepen is, annak is megvannak a veszélyei......De ott legalább a figyelmetlen autósok nem nyírnak ki...
Ezért kell terepen menni, nem lehet akkorát esni, vagy legalábbis nekem még nem sikerült biciklivel, pedig azis megy 50-60al.
Tankban is volt egy jó nagy horpadás olyan térd formályú
Nem akkor már rajtam volt motoros cuccom is , éppen meló közben tartottam egy kis szünetet akkor estem. A kormány kurvára elhajlott szar volt hazamenni, és a hegy aljában kifogyott benzinem, ha fater nincs ott teherautóval ott is hagyom.
az nem gyenge, akkor hazafelé a szemlélők egy száguldó piros foltot látak kb belőled....
Mert nem volt kedvem berakni őket linkbe, majd holnap berakom.
kiló20al poló+rövidgatya kesztyű nélkül, sisak nélkül szar volt , ha nem lennék ilyen nagy szívós paraszt meg is döglök, de így még mocival menetm haza
estél vele?

és mé nem tom megnézni az oldalon a vidiket,meg a képeket?
Arról se:D
akkor az rg ról
125ös?