Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan veled?
erdei páya fasza?
persze, hogy jöhetsz
szia mehetek én is
gyere kóstold meg
hát nem
bakker van olyan pálinkám, hogy most ittam egy fleest aztán megkönnyeztem
jó,de akkor se tett volna jót a telóimnak
egyébként szerintem hideg van motorozni, a teloidnak sem tenne jót
majd lesz itt még jo idő
bameg, szerinted miért raktam jelet?
amugy ha szoltál volna tegnap vagy ma reggel intéztem volna valamit
ezt mondtam neked is!ezért kellett volna a transit!
na milyen bulit szervezel? nem is szólsz!
én úgy hallottam hogy Monoron lesz!?
hali nem én szervezem!de csak akkor tudok menni ha eljössz értem!tele a kocsim és nem tudom hova kirakni a cuccokat!amugy kiskunfélegyházán lesz a buli nem kecsón!
Hol találsz te friss puncit ?
Vagy nem megyek ki Esetleg meleg helyen tartva, friss punci ujjazva,na ott nem fagy le
Vagy ami nekem van Decatlonba kapható , téli biciklis kesztyű . Abban sem fázott még sosem a kezem...
Ha valaki mindenáron hideg időben akar motorozni, akkor a 4005 Neoprene Superflex mx cross kesztyűt szerezze be.

Garantáltan nem fog fázni a keze, és kítűnő fogást biztosít, tartós, szuper erős. Rendesen melege lesz a kezdnek, plusz fokban meg szinte izzad.

Pink motors: - 6.720.-Ft
Kik lesznek kint ?
oké olé

...viszem a könyveket...
Lehet kijövök és hozom az ajándékod.
Dzsekóval kint voltunk 23-24-én, akkor is kellett a dupla kesztyű, és a pályát inkább nem erőltettük, de az egynyomos nagyon jó volt, jártuk oda-vissza, izzadtunk rendesen. Szombaton gyere azért...
Te hol lax az egyenlitönél? .
Helló!

Azért nem szoltam mert fél 3 kor volt szabad fél órám gondoltam kerülök párat a hátso uton ,bár ne tettem volna,minden kemény tarajos lofasz ,a kezen majdnem lefagyott 10 perc alatt,és még egy kövér gázt se tudtam huzni