Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz nem néztem,h az utántöltő kupakon van-e invópálca?
Szia, nem voltam, mert nem találtam még egy ilyen hülyét, aki velem jönne.
Holnap jössz velem oda?

(páncél úton, az ünnepek miatt lassabb a mutatvány)
Szia,en a cr-be 10w40et raktam.
Nem minden vágyam, csak ajánlottak egyet megvételre, papíros, rendszámos, "jóárasítva", és elgondolkodtam. Öregszem is, gyenge is vagyok, tempót sem bírom már, ideje endúrózgatni
Üdv mindenkinek!

Hi Keme!

Milyen volt Nagykőrös? Van valami hír a páncélról?
én nem szégyellek kérdezni Csika Úr!:)
Bár választ még nem kaptam!Ahogy GD mondta a 4t-nél sem csúszik üzemszerűen a kuplung vagy kopnak a fogaskerekek,tehát nem értem miért kell a 2t váltóolajnak más paramétereknek megfelelnie mint a 4t motorolaj?amúgy eddig a 2t váltóba(tudom meglepő)2t váltóolajat vettem.
De belátom a másik kérdésem kicsit elhamarkodott volt:hol lehet a szintet ellenőrizni?nincs rajta kis ablak,nem találtam túlfolyó csavart.
Igaz nem néztem,h az utántöltő kupakon van invópálca(még most sem néztem meg)
Nyolvanvalahanyas,nemreg van Meg neki,lepukkanva vette es teljesen felujjitotta vett hozza egy donort sok alkatresszel es most van 2.5motorja!multhten nala voltam,beAkarta rugni,erre letort a valtokar Ilyet szeretnel?megint rom enduro vagy tura?
nocsak, mikori, mióta van meg és mi bajai voltak?
Hi,unokatesomnak ilyen rettenete van,ö nagyon oda van erte!Eros mint allat!
igen a ronis /BB/ szereti a szopást
Szia,en itt lakok a holthoz kozel!ha gondolod holnap megnezem neked!sot ha leirod mi kell Meg Meg is kerdezem neked ha nyitva van.en is Ide jarok es mindent a felebol meguszok
Ronis!

A romániai endurózáson, van olyan lehetőség ahol emberközeli nyomvonal van?

Én is szeretnék-szeretek endurózni, de kezdő-közép terepes vagyok, a Nyírségben még a domb is kevés, szóval nem egyszerű a gyakorlás.

A tapasztaltabbak akik járnak ki,a felét törötten hozzák haza, a másik fele meg borzalmakról beszél.

Szóval, így ahogy vagyok hiába indulok neki egy hardcore nyomvonalnak,mert csak kínlódás lenne, az ügyesennek napját is elrontom a sok várakozással.

Mi a konyhafőnök ajánlata?
Dabas. Jössz velem holnap motorozni?
Keme, Te merre laksz?
Moto the movie
Gondoltam hátha valakinek nincs meg.
Reméljük érkezik lassan a 2. rés z
Szewa Raks! Milyen filmet töltöttél fel?
No problem , azt hiszem 200Mega limit van file-felöltésnél, ezért kellett darabolni...
oksa köszi szépen sikerült is (csak nem használok tc-t így nem tudtam sry )
Nem tudom sajnos. Viszont eddig bármi kellett, nekik volt, az egyedi méretű csapágyaktól a duplajkas szimmeringig.
Köszi. A telot már nem veszik fel, amunkaudő is már lejárt vagy 6 perce.
Nem tudod nyitva vannak 2 ünnep között?
Total commanderrel? Fájlegyesítés és a többit csinálja...
Sziasztok, csapágybolt Budapesten hol van nyitva ilyenkor? valaki tudna adni 1 címet azt meg köszönném.
17x40x16.5 csapágyra lenne szükségem c3-as. Lehetőleg KOYO.
nagykőrös is 192km-re van...
a legrosszabb,hogy a homokbányába se tudok kijutni a belvízek miatt,egyszerűen nem lehet megközelíteni sem, pedig legalább tudnék kanyarogni,ugrálni
Cső. A mai nap el lett cseszve, nem találtam partnert. Szóval költözzetek közelebb, és holnap menjünk valami homokba.

1980-90 közötti Honda XL600-asokról tudtok valamit? Bármi érdekel.