Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna én ilyenkor gyalog is összetöröm magam... Majd inkább nyáron...
Tényleg hiba volt, már látom
Kellett neked beszólni
Oksa! Holnap ha jövök haza felé beugrok hozzád, azt megdumázzuk.
17.8 cm es nemlétezik csak megvan nyomorodva a küllöm és nemlehet eldönteni mijen való bele....
Ugyan miért keressek én neked bármit is?!?
próbáj már kereseni 17.8 cm es küllöt hüjegyerek....
Nem köll a Tranyó, se Traffik, se semmi, elmennék érted meg a 450-ért.
Ha a többi küllő 17,8 cm hosszú kerekedben, akkor szerinted mégis mekkorák kellenének bele a hiányzók pótlására? 2+2=5?!?
Nem akarok váltani.
Tudom, ismerem az XR-t, azok árban is jeletősen húzósabbak, kivéve azokat az olcsó XR-eket, amit XL-ből faragnak át
már teljesen öszezavartak mer mindeki mástmondot és hirdetve ugyvolt hogy 17 colos küllö elado hossza 17 cm deaz nekem nemjó
Coll nálad egyenlő a cm-rel?
Heló 1 ojan gondom van hogy 17 colos hátsó kerekembe szétört 18 db küllö kb és ahogy lemértem a mérete 17.8 cm most akor ebbe mien küllöt vegyek 17v18 colosat?
Váárj! Szerda csak idézőjelben, Ez attól függ, hogy mennyi kamion pusztul le addig. Na meg még mindig csak egy buszunk van. Ha Tihanyi Tamás meg gyógyítaná a trafikot, akkor eltudnék lógni akármi is történne.
Heló Keme!
Nálunk volt 4 éve 3 is egyszerre, mindenki XL 600-ért volt megőrülve.
Haveré olaszból behozott példány volt, amin még addig cross gumi sem volt soha, így nagyon egyben volt. Megvette aztán kicsit "endurosítottuk" (ledobáltuk róla a felesleges indexeket, meg rendszámtáblatartót), nagyon jó volt terepen, mert kis tankos volt, nem a nagy nehéz 12 l-es túratankos. Használta 3 évig, ezalatt dugót cserélt, vezérműláncot meg szelepszár szimeringeket.
Keveset eszik, nyomatékos mint állat, viszont kicsit nehézkes elindítani(szöszölni a dekompresszorral).
Keme!

Az XR sorozat jóval "sportosabb" mint az XL szerintem egy olyat nézzél, hamár váltani akarsz.
Utántöltőkupak Az a .aszom feje NA figyi csak, leszeded a 03-as 250-es könyvét e netről 08-ig ugyan az azt tudsz mindent carlstalter vagy akármiről.
Oké, akkor szerdán veled. Kiderítem, hogy holnap jön-e valaki más, Taksonyba vagy akárhova, ha nem, akkor elkirándulok Polgárra
A holnap nem sirály, sztahanovista nap van. Szerintem szerdán tudnék Ladánybenéről átmenni kőrösre.
Holnap kedd van...Menjek reggel érted?
10-re ott lennék a kisbusszal, ha kell
Meleg ruha, forró tea legyen.
Hova oda? Nagykőrösre? Brigi szerdán dolgozik, végül is jó lehet.
Nem a blokk oldalan van a betolto?a kupungnal?
Akkor hajra Vedd Meg azt megnezzuk milyenis az!