Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...

Kerestem rengeteget, de válaszokat csak a hirdetők 40-50%-tól kapok. :( Így gondoltam, hátha van itt a fórumon akinek van eladó, és esetleg nem hirdeti. Persze ha hirdeti, akkor is nyugodtan dobjon egy linket, szívesen megnézem. :)
kedves Szabolcs van erre egy csomo hirdető oldal ahol remekűl be lehet állitani pár kattintással az általad kivánt paramétereket, sok sikert.

EXC 50-es nem létezik, ne nagyon keresd.
Köszönet ! Az éjjel lejött, már dvdn van . szenzációs
Sziasztok! Keresek Endurocross motort! Fő szempontok:
-Terepet, kisebb ugratásokat bírja.
-Nagyon jó állapotú legyen.
-Márkája: (Yamaha, Honda, Suzuki, Ktm, és Kawasaki) lehet.
-Ne legyen régi motor!
-Stb...

És a legfontosabb! Mindenkép 50-80ccm-es legyen. Mert nekem csak ksimotor jogsim van. (Yamaha Dt, Ktm exc 50...)

Minderre 200.000Ft-om lenne. Ajánlatokat képekkel infókkal a freemailomra várok! kadar96@freemail.hu

Kellemes Ünnepeket!

Kádár Szabolcs.
nekem meg délután 1-2 körül haza kell érnem, úgyhogy 9-kor indulok... asszem ebből egyedül motorozás lesz.
Sóskút se rossz...
mikor akarsz indulni?én délnél elöbb nem tudok.
Nagykőrösre kijön pár quados. Múltkor 3/4 óra alatt tisztára pucolták a kisebbik pályát, pedig 5-10 cm hó volt rajta, és simán lehetett rajta motorozni, a mandínereket felrotálták, teljesen jó volt.
nem,az más.csak élvezni akarom a motorozást.nem pedig összetörni magam és a motort.amugy van olyan hely Magyarországon ahol nincs hó,és lehet pálya is van.
Vigyé hőlgégfúvót aksisat,azt lógasd a kerék elé
...meg legyen büfé, női napozó és kamillás illatosító...
én ,ennék,de nem hóba.ha van olyan pálya amin nincs hó és nincs megfagyva akkor mehetünk!
Holnap jön velem valaki motorozni egyet? Nagykőrösi ugrabugra, vagy taksonyi gyakorlás, esetleg Tápióbicske (nem tudom, milyen a pálya)? Kakukk?
Arany
régebben GD is tett be letöltő linket másik fórumra,már akkor is tetszett,de most újra nézegetném,am is csak egy részt láttam belőle! ha felnyomtad valahova tedd be szépen
Sajnos nem. A baloldali kikandikál félig, de mikor megy akkor kijön teljesen kijön, mos egy kicsit aztán félig visszamegy megint. Azt hiszem januárban meglátogatlak vele!
Nem vagyok számítástechnikai szaki, de ha valakit érdekel megpróbálhatom elküldeni-feltölteni a Shane Watts Dirt Wise és a Dirtwise With Shane Watts: Advanced Instructional Vol. 1 DVD-t, a téli videózgatásokra tekintettel.

http://www.videoxsports.com/di...
http://www.videoxspo
rts.com/di...
lámpamosó rendbe jött?
Köszi a választ. Akkor csak reménykedem, hogy márkán és típuson belül a 120 azért keskenyebb valamivel, mint a 140 Szereti ugyanis csóválni a farát, ami ugyan jó móka, csak néha meg nem igazán nyerő. Bár lehet egy csont új 140-el már sokat javulna, de a virslibb gumi még fokozná az örömbodottá-effektet
Legjobb lesz ha inkább elmegyek hozzá aztán elmagyarázza egy kicsit a készülék használatát alkalmazások letöltését.
Nem bonyolult csak meg kell szokni. Főleg ha ez az első iPhone-d! Sok sikert. Gery-t meg facetime-on hívd, ha már 4-es.
Ez így van.
Volt szerencsém mindkét gumihoz, és én is csak néztem hogy most akkor melyik is a jó méretezés... ?
Majd lassan megtanulom, nekem nagyon bonyolultnak tűnik eddig. Kollégámnak van a régi, majd ő segít nekem az alkalmazásokat rátölteni.
Pedig muszáj lesz, mert appstore nélkül csak egy sima telefon. Nem is sok mindent tud. Viszont a store-al kinyílik a világ.
a helyzet az hogy gyártok méretezése sokszor nagyon eltér,
Van olyan tipus Mitasban amiből a 110-es olyan mint más gyárto 140-ese...
de van hogy még gyárton belűl tipusban is nagyon eltér a méretezés.

pl Michelin AC-10 120/90-18 olyan vastag mint a Michelin S-12 140/80-18 -as....

hogy miért van sokszor ennyire széles szorás azt nem tudom.