Mi voltunk haverral tegnap motorozni, nagyon jó volt.
Nálunk 10 fok volt, sütött a nap, és a fagyott földnek taknyosra olvadt a teteje. De ma már nagyon hideg van.
Bazz. Béla, kimész és nem szólsz? Holnap jössz Kecskemétre? Holnapután meg Taksonyban lesz újévi "Évnyitó" motorozás a szokott bandával. Belépés csak diliknek
Én voltam kb 10 percet sikerült mennem,és azt hitem lefagy a kezem,jó volt halani a motorom dübörgését,az volt a leg élvezetessebb a töbi felejthetö,biztos nem megyek ki még egyszer minusz 8 ba motorozni ,de mást csinálni se. .
Hogy írtad ki DVD-re? Képfileként, A nero-al? néztem, azon belül van DVD-iso , aztán kiírom és már játsza is az asztali? Megpróbálom, mert én is azon akarom majd nézni, lapos TV-n
Szia,
Vannak de semmi komoly.. még sajna bent van a KTM-nél.
Még szerencse, hogy ilyen szar idő van, így se úgy se motoroznék . Ha meg nem megy el, mire jön a jó idő ,akkor megtartom.
Rárakok egy o gyűrűs láncot,meg egy hosszabb áttételt aztán gyí
Nálunk 10 fok volt, sütött a nap, és a fagyott földnek taknyosra olvadt a teteje. De ma már nagyon hideg van.
mire kell a hely?
Vannak de semmi komoly.. még sajna bent van a KTM-nél.
Még szerencse, hogy ilyen szar idő van, így se úgy se motoroznék . Ha meg nem megy el, mire jön a jó idő ,akkor megtartom.
Rárakok egy o gyűrűs láncot,meg egy hosszabb áttételt aztán gyí