Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom, Kakukk szervezi, de reggel megyünk, mert neki 2-re haza kell menni.
Mi voltunk haverral tegnap motorozni, nagyon jó volt.
Nálunk 10 fok volt, sütött a nap, és a fagyott földnek taknyosra olvadt a teteje. De ma már nagyon hideg van.
Mikor leszel holnap kecsón? ha lesz időm kiugrok megnézni
Bazz. Béla, kimész és nem szólsz? Holnap jössz Kecskemétre? Holnapután meg Taksonyban lesz újévi "Évnyitó" motorozás a szokott bandával. Belépés csak diliknek
Na végre, valaki magától is rájött +5 alatt dili aki kimegy,többet árt mint használ
Én voltam kb 10 percet sikerült mennem,és azt hitem lefagy a kezem,jó volt halani a motorom dübörgését,az volt a leg élvezetessebb a töbi felejthetö,biztos nem megyek ki még egyszer minusz 8 ba motorozni ,de mást csinálni se. .
OK, sikerült, köszi szépen Holnap crossos körökben lesz a buli, megnézzük a "laposon" aztán egy kis pirotechnika, pia, ajjaj
én Troobe szomszédságából megyek, ha megyek röpke 20km.
mire kell a hely?
igen Így történt. Sok sikert, megéri a harcot.
Ok gyertek
még nem dőlt el.te mész?ha mész akkor honnan?van hely nálad?
holnap jössz TRobee-hez a Szilveszteri motoros bulira?
hali,nem!de Gero megy hozzád nemsokára,én is megyek vigyázz
Hello emberek mindenki motorozni ment?
Hogy írtad ki DVD-re? Képfileként, A nero-al? néztem, azon belül van DVD-iso , aztán kiírom és már játsza is az asztali? Megpróbálom, mert én is azon akarom majd nézni, lapos TV-n
Ér..
Szia,
Vannak de semmi komoly.. még sajna bent van a KTM-nél.
Még szerencse, hogy ilyen szar idő van, így se úgy se motoroznék . Ha meg nem megy el, mire jön a jó idő ,akkor megtartom.
Rárakok egy o gyűrűs láncot,meg egy hosszabb áttételt aztán gyí
Arany!
Ezé egy kis Reklám nekik http://www.raptorsport.hu/
Húúú,Szólik bátyó milyen bor hozott nekem Bótba semmit ne vegyetek Az az illat,ecsém.nem iszok,de asszony ráment,megkóstoltam a legjobb
Sok Boldogat! Úgy legyen!
Lassan,nekem is kiirják az adatlapomra a 40et . Jövöre beleadok apait anyait azt gó,jó lenne elsö hatba végezni
Hejj,Béla bátyám,lassan Boldog Új Évet
Jól vagyok,kösz a kérdésedet. Neked jó már a KAWAparipa?