Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi az a dörgencs?bocs,de ha már garázsba akarok menni akkor a miénkbe 10fok van mit matattok már? úgy volt,hogy holnap megyek turára Csabival,persze ezt még pénteken beszéltük amikor 9fok volt ragyogó napsütés...erre ma...
gyere el hozzánk,van mit matatni a motorokon,csak hozzá dörgencset,mert nincs meleg a garázsban
esetleg sikerült-e mára feltölteni? nagyon néznék valami jó motoros filmet,szét ver az unalom a lakásban..kint geci hó,amit az eső ver lefelé...
Ha kuplung oldali szimeringes, akkor sosem kell!
Sőt mitöbb, még nő is a szint, termeli benne a benzint, idővel le kell engedni :)
Szerintem? Írtam, hogy nem vagyok szerelő. Nekem az öreg mondta a motoros boltba.Hittem Neki.Ennyi.Hogy a 4T hogy megy? Tudják azok, akiknek az van.
A többiek nem mernek írni,mi nehogy hülyeséget írjanak,vagy lehet nem is cserélik csak Ugyanaztata tegyé mint régen.Hát eddig miket tettél a 2T-idbe ?Ezek szerint semmit ?Me,ha tetté vóna nem kérdezed Ne bammeg Megsúgom,csak gázolajat teszek bele 2T váltóolaj.
Miért, szerinted az összes 4T motorban üzemszerűen csúszik a kuplung?
Helló zdana! Nem vagyok szerelő, de mikor én cseréltem azt mondták,hogy a 4T olaj nem jó, mert a 2t-ben van adalék amitől a kuplung nem csúszik.Nekem a Motul SAE 10W-40 ester-t /2-Strok gearbox oil/ajánlották.De vannak itt profibbak majd biztos hozzá szólnak.
Hello Csika,vagy akárki más:) rm 250 '08 hogy tudom ellenőrizni a váltóolaj szintet?leengedéshez csak a bolokk alján az a nagy csavar?mert a 4tnél szokott lenni mégegy csavat,egy kissebb a blokk szélén.mit töltsek bele?2t hajtóműolaj, vagy akár jobb minőségű 4t motorolaj is jó?
Zéé téged hiába hivtalak már százszor, valami munka mániára hivatkozva sosem értél rá.
Ati eléggé bele esett az enduroba, néha még betilt pirosba és elgurul a gyogyszere, viszont nem adja fel..
szeva, ezzel mit kezdjek? csak mert leszedted de nem tudom se kicsomagolni se semmit sem, milyen formátum ez egyáltalán?
http://www.sportmotor.hu/motor...

megy a harc a kommenteknél
én is hagy....
Ok. Zóka Attila is menni fog veletek? mert akkor valahogy csak el kéne mennem oda nyugatra vadnyugatra....
Kerkyra akkor neked jövőre orvosi célzattal kötelezően felirok romcsi endurozást, kis csoportos, csupa szociopata amugy kedves fiuk, csak uttalan utakon, szerintem tetszeni fog .
de jó
Ez az a lélekvesztő jobbnak tűnik. komppal bárki át tud menni.
oooo köszönöm akkartam kérni
van komp..
Sajnos. De ha tudnám a nevét, lehet megkeresném, és megdugnám neked.
uuuuu de rock and rollos