mi az a dörgencs?bocs,de ha már garázsba akarok menni akkor a miénkbe 10fok van mit matattok már? úgy volt,hogy holnap megyek turára Csabival,persze ezt még pénteken beszéltük amikor 9fok volt ragyogó napsütés...erre ma...
A többiek nem mernek írni,mi nehogy hülyeséget írjanak,vagy lehet nem is cserélik csak Ugyanaztata tegyé mint régen.Hát eddig miket tettél a 2T-idbe ?Ezek szerint semmit ?Me,ha tetté vóna nem kérdezed Ne bammeg Megsúgom,csak gázolajat teszek bele 2T váltóolaj.
Helló zdana! Nem vagyok szerelő, de mikor én cseréltem azt mondták,hogy a 4T olaj nem jó, mert a 2t-ben van adalék amitől a kuplung nem csúszik.Nekem a Motul SAE 10W-40 ester-t /2-Strok gearbox oil/ajánlották.De vannak itt profibbak majd biztos hozzá szólnak.
Hello Csika,vagy akárki más:) rm 250 '08 hogy tudom ellenőrizni a váltóolaj szintet?leengedéshez csak a bolokk alján az a nagy csavar?mert a 4tnél szokott lenni mégegy csavat,egy kissebb a blokk szélén.mit töltsek bele?2t hajtóműolaj, vagy akár jobb minőségű 4t motorolaj is jó?
Kerkyra akkor neked jövőre orvosi célzattal kötelezően felirok romcsi endurozást, kis csoportos, csupa szociopata amugy kedves fiuk, csak uttalan utakon, szerintem tetszeni fog .
Sőt mitöbb, még nő is a szint, termeli benne a benzint, idővel le kell engedni :)
pofátlanság
megy a harc a kommenteknél