Nem jártam jobban, és kurva mérges vagyok...Bugyiig sem jutottam el, ugyanis belefagyott a hűtővíz a kisbuszba, örülök, hogy 4 megállással hazavergődtem, most azt olvasztom, leeresztem és teszek bele tömény fagyálló koncnetrátumot. Remélem a holnapi bulira összepofozom.
Én megjöttem az évadzáró motorozásból...keme jobban járt hogy nem jött (ment) Taksonyba, én néhány métert mentem a pályán, konkrétan járhatatlan, a hó alatt bele vannak fagyva a nyomok a homokba
A csatornaparton sem találkoztam horgászokkal (nem értem miért ), csak az 51-es mellett egy ribivel (Kerkyrának biztos bejött volna: hosszúcombú, hosszú szőke hajú szép arcú szemüveges - sajnos nem fényképeztem le )...
Gery esetleg erről a filmről nem tudsz valami elérhetőséget?
RC 2 stroke redux(Ricky Charmichael)
esetleg ha hallottál róla, jó lenne megnézni..csakis 2T-k vannak benne
Na a moto the movie-t viszont sikerült le torrentelnem avi, egész jó minőség...
Ha kell valakinek adjon e-mail címet.
Majd megpróbálom a 2-őt is megkeresni valahogy, mert az a múltkori nekem sehogy se sikerült
Viszem, megnézzük. Az olajad, HA egyáltalán távozik, tuti nem a kipufogón át megy, erre mérget vehetsz. De állásában sem pöttyöz a motor, szerintem semmi baj nem lesz.
Igen, egészen biztosan. Én holnap délelőtt kinézek motorral, megnézem a terepet meg kicsit körbebarangolok ott a lőtéren, a pályán meg ilyesmik. Nem jössz ki velem? Reggel beugranék.
Holnaputánra -1 fokot mondanak, az már bőven jó lesz, rakunk tüzet stb...
A csatornaparton sem találkoztam horgászokkal (nem értem miért ), csak az 51-es mellett egy ribivel (Kerkyrának biztos bejött volna: hosszúcombú, hosszú szőke hajú szép arcú szemüveges - sajnos nem fényképeztem le )...
Megnyugodtam, hogy nem én vagyok egyedül rendszeretö manus,a Gabi is szokiz mindent amint látom .
RC 2 stroke redux(Ricky Charmichael)
esetleg ha hallottál róla, jó lenne megnézni..csakis 2T-k vannak benne
Én is leszedtem a filmet, faszán lejött 3.87 gb lett.
A menü is jó, meg minden.
Jobb mint az első rész.
mennie kell annak...
mi volt a gond?
Ha kell valakinek adjon e-mail címet.
Majd megpróbálom a 2-őt is megkeresni valahogy, mert az a múltkori nekem sehogy se sikerült
Holnaputánra -1 fokot mondanak, az már bőven jó lesz, rakunk tüzet stb...
Lesz valami az újévi röffentésből, Taksonyba?
szoktam amugy, egy órácskákat szoktam nyomni és mivel nincs senki megyek haza
holnap még dolgozgatok sajna ,
de szivesen motoroznék szilveszteri mokába