Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Happy New Year!
B.Ú.É.K Mindenkinek . .
Nem jártam jobban, és kurva mérges vagyok...Bugyiig sem jutottam el, ugyanis belefagyott a hűtővíz a kisbuszba, örülök, hogy 4 megállással hazavergődtem, most azt olvasztom, leeresztem és teszek bele tömény fagyálló koncnetrátumot. Remélem a holnapi bulira összepofozom.
Én megjöttem az évadzáró motorozásból...keme jobban járt hogy nem jött (ment) Taksonyba, én néhány métert mentem a pályán, konkrétan járhatatlan, a hó alatt bele vannak fagyva a nyomok a homokba
A csatornaparton sem találkoztam horgászokkal (nem értem miért ), csak az 51-es mellett egy ribivel (Kerkyrának biztos bejött volna: hosszúcombú, hosszú szőke hajú szép arcú szemüveges - sajnos nem fényképeztem le )...
Az hagyán de hogy a Gero motorja sem indul az má gáz
Hali!
Megnyugodtam, hogy nem én vagyok egyedül rendszeretö manus,a Gabi is szokiz mindent amint látom .
Az hogy egyszerűen nem indult a letöltés. Pedig próbáltam google chromeal,explorerrel,mozzillával.. mindenhogy.
Gery esetleg erről a filmről nem tudsz valami elérhetőséget?
RC 2 stroke redux(Ricky Charmichael)
esetleg ha hallottál róla, jó lenne megnézni..csakis 2T-k vannak benne
Heló Gery!
Én is leszedtem a filmet, faszán lejött 3.87 gb lett.
A menü is jó, meg minden.
Jobb mint az első rész.
lacika,

mennie kell annak...
mi volt a gond?
Na a moto the movie-t viszont sikerült le torrentelnem avi, egész jó minőség...
Ha kell valakinek adjon e-mail címet.
Majd megpróbálom a 2-őt is megkeresni valahogy, mert az a múltkori nekem sehogy se sikerült
jo reggelt garázs motorosok
Viszem, megnézzük. Az olajad, HA egyáltalán távozik, tuti nem a kipufogón át megy, erre mérget vehetsz. De állásában sem pöttyöz a motor, szerintem semmi baj nem lesz.
Ne felejtsd léca elhozni az olajat! Idegesít egy kicsit ez az olaj eltűnés, a blokkból.
Holnap nem tudok menni, bébike extra programokkal látott el. De elsejére lezsíroztam mindent. Van transit, kedv, tea, tundra bugyi, mehetünk.
Igen, egészen biztosan. Én holnap délelőtt kinézek motorral, megnézem a terepet meg kicsit körbebarangolok ott a lőtéren, a pályán meg ilyesmik. Nem jössz ki velem? Reggel beugranék.
Holnaputánra -1 fokot mondanak, az már bőven jó lesz, rakunk tüzet stb...
Üdv!
Lesz valami az újévi röffentésből, Taksonyba?
nincs hideg? vagy jó endúrós bírja:)
hétvégén tuti
szoktam amugy, egy órácskákat szoktam nyomni és mivel nincs senki megyek haza
fenn vagyol
kimész motorral?
kösz vagyogatok a pálya király szerintem
holnap még dolgozgatok sajna ,
de szivesen motoroznék szilveszteri mokába
Kimegyek holnap a pics@ba Taksonyba és kész, most már...