Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

örülök neki!
sorry, hogy nem ért oda ünnepek előtt. a postán megesküdtek rá...

szép ez a mez...nem is láttam egészben
hehe...tényleg.
a menü a jó
egy hibát véltem felfedezni,hogy én nem tudom eldönteni,hogy akkor Antonio Cairoli vagy Antonio Carioli,de hogy ők sem?
34:50-nél Carioli, de menüben meg Cairoli

de nagyon jóóó!
köszönjük!
szevasz
megjött a ruha jó lett a mérete
köszi
danikám megjött csomag ...köszönöm majd szólj mit iszik a mama
Vagy másold be az ISO fájlt a filmjeid közé és akkor a plex felismeri, azt lehet nézni.
Idióta firefox nekem is 5,9-et hozott le, próbáld meg másik böngészővel... Opera, internet szekszplórer... Utóbbival nekem is jön szépen...
amatőr...
én is firefoxon keresztül szedtem le, rákattintottam a fájlra, előhozta a kis ablakot ( megnyitás - mentés ) rámentem mentésre, aztán szedte is ablakban szépen, utána daemonba be mountolod , aztán nero show time-al megtudtam nyitni, tökéletes a menü rendszere is, sztem a minőség is jó , persze nem HD ra kell itt gondolni, nagyon jó maga a film
köszi Gery és Dani!
de nem tudom leszedni,nagyon láma vagyok,segítsetek légyszi,mert csak 4,8Mb jön le.Csak simán próbáltam letölteni firefoxon keresztül.Szedjem le total commanderrel?de ott mik a beállítások?
jaj Istenkém
Mondjuk én jobban örülnék 480p-től nagyobb felbontásnak is.

Tudom, tudom. Semmi se jó!
Ez 1 db dvd kepfajl (iso). ~3.9giga.
Vagy daemon tools-szal nyitod meg, vagy kiirod rogton dvd-re (kepfajl irasa) es akkor mehet a nappaliban is meg barhol.
Fent lesz meg egy darabig.
Nekem lejött normálisan az egész, jó minőségben, és nekem a Nero Show Time lejátszóval lejátsza tökéletesen , ezer köszönet! fasza movie
Köszi!
Ezt már én is rengeteget kerestem!
Én is köszönöm a filmet!

(de meg kell kérdeznem, hogy fent lesz-e vasárnap is még, mert csak akkor férek a gyors nethez, jelenleg nem vagyok töltésre alkalmas gépnél)
Ok , az megvan! Csak nem világos a 3973M-ból miért csak 5,9M jön le...
Oké tőtöm azt is.
Raks, em az egész hanem ez a virtuális bigyó csak. annak a neve valami dvd iso
Ez egy virtuális DVD, kell hozzá egy program, ami meg egy virtuális DVD meghajtó, Daemon Tools.
Neked lejött az egész? 5,9 M jött le...
Gery, nekem nem akar sikerülni. Hogy kell? csak valami dvd iso jön le, de azt meg nem nyitja meg
kell valami program hozzá?
Köszönjük Gery és GD!
Heló!

Köszi szépen. ezel mit kell csinálni ha lejöt,ki kell csomagolni vagy egyböl lehet nézni?
Nemtudtam megállni énse..... :P
Én is töltöm...de ha lassúnak találod, az nem miattam van.