Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

juhúúú, le se fexek addig míg le nem jön és meg nem nézem! köszönjük szépen! GD-nek is!
ezt inkább majd az új házban...
remélem sikerül mobil nettel letölteni...
köszi angyalka!
na akkor Gery ajándéka a topic-nak:

Moto2 The Movie

töltsétek, nézzétek, élvezzétek...

a tárhelyért köszönet GD-nek.
Ezek a gagyi K-betűs motorok...
A kawámba is egyforma hosszúságúak. Párat cseréltem.
Akkor a KTM-nél még kereket se tudnak csinálni, mert az EXC-ben bizony egyforma hosszúak a küllők...
HI! Lehet hogy 18cm! Vagy akár több is mert 1 kerékbe 2 méretü küllö is lehet és van is!
Nekem kettő is van
mai adófizetők közt is van egy csomó ilyen agytröszt
ezek a legjobb adófizetők!csak fizet,csak fizet,csak fizet.nem kérdez,nem zavarja semmi
Mert itt mindenki mindent tud.
Odaértek? mármint te is velem együtt
nekem amikor kellett küllő,elmentem és rendeltem belevalót.hogy a faszba tudja innen neked bárki is hogy milyen küllő kell neked?
Hát azt,honnan tunná,heeeeeeee Addigra nyugdíj rendszer sem lesz,mire odaértek. Az is lehet semmilyen
Te tudsz valamit? lehet előbb döglöm meg?
Minek is az neked
Na akkor nem lesz nyögdijam
köszi, rendi vagy
Nekem most fent van a cimbim, szerdán jön haza.
Megoldjuk a dolgot
De még 1xer köszi
Köszönöm.
szivesen segitenék, de lehet ebben nem tudok

én pont az olyan helyeket keresem ahol még a legnyugisabb halvérü öreg tapasztalt endurosnak is el szokott gurulni a gyogyszere, ráadásul akikkel én járok mind ilyen antiszociális szociopata, amugy normálisak csak ha sisak van a fejűkön jön a baj.

talán ami neked közel van és románia az a turul fogado Magyarremetén, http://www.remeteturul.ro/

közel van a határhoz, a háziak nagyon normálisak, tiszta szivvel tudom öket ajánlani, Nagyváradtol nincs messze , ez még a Királyhágotol idébb van, a Biharnak a magyar oldala az még viszonylag barátságos , dombosabb, csak ilyen ezer körűli hegyek vannak, a bentibb részek a hárdosabbak sziklásak.
vigyetek gps-t aztán ergye kalandozosban.

sok sikert.
ááá.letölteni a manualt és azt böngészni?az nekem túl antiszociális:)ha nem tok valamit,majd inkább kérdezek megint:)
Ne örüljél bázeg, nemsokára abból kéne nyugdíjat kapjál, amit az ilyen jóképességűek megtermelnek...