amugy jol látod a dolgot,
ha végre felveszi a sisakot, szeműveget még akkor is csak nagyon ritkán vesz a legnagyobb nyári porban a homokbányás pályázáson se...
szerinted hányszor mondtam már neki hogy tebazdmeg hűlye vagy, egyszer kilövi a szemedet egy kavics és itt fogsz megvakulni a pálya szélén..
sok értelme nem volt akkor se veszi fel.
elmondom neked, mert történetesen ismerem a csávot.
Koko állandoan sisak nélkűl áll neki motorozni, korusban szoktunk vele veszekedni hogy "Bazdmeg vedd már fel azt a kibaszott sisakot"
erre a válasz. : jojo mindjárt felveszem...
azt a videon szereplő asztalt is sisak nélkűl ugrálja tul, pedig hűlye egy hely magasra dob el , hosszu is , középen csak ilyen turások vannak, szoval ha elbaszod bele álsz rendesen.
kicsit jo értelemben vett bolond a srác a másik bece neve Bolond Biboldo, szerinted miért...?
Kész van. A tömítésre nem vagyok büszke, másra meg nem volt időm, energiám, majd a pályán telót állítunk meg láncfeszességet stb. Meg se mutattam, milyen olajat eresztettem le belőle, meg "vizet".
ehez a bálnához rohadtul nincs köze ,még csak nem is hasonlit rá .
az G 450 X-volt amivel az RBR-en ment Lettenbichler, meg Forster mellesleg mindkettő gyári BMW versenyző igen komoly multal és tudással azért mentek ugy vele mint egy kis 125-el.
De lehet hogy csak azokat a hülye órákat kellet volna nézni, meg szervizelni?